Czyli przyda sie jakis element EQ dorzucajacy mi MP, zebym wojem MP na nic mi nie braklo.
Czyli przyda sie jakis element EQ dorzucajacy mi MP, zebym wojem MP na nic mi nie braklo.
ja personalnie dorzucam gem mp, ale do tego trzeba mieć dobre mp, normalnie traktując rękawice jako bonus, a nie podstawę.
Personalnie robiłam to na 90 lvlu, co pozwalało na zabicie nawet 5x. Całe eq złowrogie + kosa. (hełm i dodatek w magdefa, buciki dawały osłonkę magiczną, a zbrojka tylko ze względu na to, że i tak miałam 90 lvl, a luck się przydaje do mega drenów)
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
ja mefity bilem bez utraty mikstur specjalnych z kosa kostuchy, helmem zorzy i reszta zlowroga. mega drenaz 2 lub 3 razy i potem liczylem na rng kosy, zazwyczaj zabija 2 przeciwnikow w 1 turze jak juz sa zbici z drenazu. z tym ze mam lod na +25 wiec niebieska szata u mnie traci sporo value
::::)
Nie no, wszystko zależy od poziomu, statystyk, czy też tego jak bardzo masz ochotę umierać. Mój sposób był na tyle bezpieczny, że zabijałam nim wszystko, wiadomo, że jeśli chcesz ryzykować, to można spróbować po mega drenach walnąć normalnie kosą, jak zadziała to dobrze, jak nie zadziała, to się ratujesz moim sposobem. Osobiście jednak preferowałam sobie zagwarantować wygraną (no i wybijać wszystkie 5x, zamiast zużywać czas na ich unikanie).
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Do dyspozycji będę miał 1360 pkt na festynie.
Lepiej wziąć 2x zwój zdolności z nadzieją na coś wartościowego na 90-100, czy 1x unikat i liczyć na coś 100 lvl?
Ostatnio edytowane przez Stara Gwardia ; 10-08-2025 o 00:04
Zyskałeś 1 sztuk przedmiotu Cios Mędrca
Dokładnie tego potrzebowałem, warto było ♥
#edit
Nie wiem jak dużo wart Cios Mędrca, ale planowałem jej zakup, więc wyraziłem swoje zadowolenie
Porównywalnie unikaty jakie zdobyłem za odstraszacze utopców/pkty... nie miałem do nich krótko mówiąc szczęścia.
Ostatnio edytowane przez GalaxyPL ; 10-08-2025 o 09:59
No, bo jak posłuchałeś takiego typa, to się nie dziw że wyszedłeś jak Zabłocki na mydle.
Jedyna coś warta zdolka to ML4, którą na spokojnie sobie mógłbyś dropić z Protoceratopsów co jest cholernie opłacalne. Kolejna w rankingu wartosci zdolek jest Pocisk Oswieconych i twój Cios - warte jakieś 0,5/1m. Natomiast statystycznie o wiele bardziej opłacają się unikaty... Przecież jeszcze kilkanaście z nich ma cenę wyższą niż 1m, a plusowe to już w ogóle. Ale masz nauczkę na przyszłość
A ja za swoją wymianę dostałem Kunsztowną Zbrojkę, słabiej niż ML4, ale lepiej niż jakakolwiek zdolka z upka oprócz tej
A ja się spytam:
Ile Złotych Pyłów wypadło w tym roku z pakunków?
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 10-08-2025 o 07:11
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Jest jakiś portal z nowej aktualizacji, na którym warto użyć srebrnego pyłu? Bo widzę, że wszędzie da się dojść na pieszo zerowym kosztem energii.
jeśli szanujesz swój czas to mesmenir/nesu/mefit
Srebrny Pył nie opłaca się nigdzie, bo kosztuje na targu tyle co 250 błękitnych pyłów. Jeżeli jakiegoś portalu używasz 250 razy, to najtaniej wychodzi Złoty Pył - za 25 MF zyskujemy 1000 energii.
https://mfo3.pl/r/b31e33e75 - mam pytanie czy ja coś źle robię w walce z Talosem? Z czystego ciosu cios krytyczny bez osłony zadał mi 1650 obrażeń. Zwykły atak o atrybucie miecza z ciosem krytycznym zadał mi natomiast 3705 obrażeń, chociaż miałem osłonę oraz miecz +20%. To chyba normalne nie jest.
Ostatnio edytowane przez przemijanie ; 13-08-2025 o 07:02