Strona 1179 z 1179 PierwszyPierwszy ... 179679107911291169117711781179
Pokaż wyniki od 17,671 do 17,678 z 17678

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    ja mefity bilem bez utraty mikstur specjalnych z kosa kostuchy, helmem zorzy i reszta zlowroga. mega drenaz 2 lub 3 razy i potem liczylem na rng kosy, zazwyczaj zabija 2 przeciwnikow w 1 turze jak juz sa zbici z drenazu. z tym ze mam lod na +25 wiec niebieska szata u mnie traci sporo value
    Nie no, wszystko zależy od poziomu, statystyk, czy też tego jak bardzo masz ochotę umierać. Mój sposób był na tyle bezpieczny, że zabijałam nim wszystko, wiadomo, że jeśli chcesz ryzykować, to można spróbować po mega drenach walnąć normalnie kosą, jak zadziała to dobrze, jak nie zadziała, to się ratujesz moim sposobem. Osobiście jednak preferowałam sobie zagwarantować wygraną (no i wybijać wszystkie 5x, zamiast zużywać czas na ich unikanie).
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Do dyspozycji będę miał 1360 pkt na festynie.
    Lepiej wziąć 2x zwój zdolności z nadzieją na coś wartościowego na 90-100, czy 1x unikat i liczyć na coś 100 lvl?

Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Lepiej wziąć 2x zwój zdolności z nadzieją na coś wartościowego na 90-100, czy 1x unikat i liczyć na coś 100 lvl?
    unikat
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    2x zwój, może wpadnie mega 4; z unikatów to pewnie dostaniesz jakąś rózge na 90 xd

EDIT: 00:02
    Zyskałeś 1 sztuk przedmiotu Mega Leczenie 4
    Ostatnio edytowane przez Stara Gwardia ; Dzisiaj o 00:04

Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    2x zwój, może wpadnie mega 4; z unikatów to pewnie dostaniesz jakąś rózge na 90 xd

Problem ze zdolkami jest taki, że ktoś musi jeszcze chcieć to kupić.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post

Zyskałeś 1 sztuk przedmiotu Cios Mędrca
    Dokładnie tego potrzebowałem, warto było ♥

#edit
    Nie wiem jak dużo wart Cios Mędrca, ale planowałem jej zakup, więc wyraziłem swoje zadowolenie
    Porównywalnie unikaty jakie zdobyłem za odstraszacze utopców/pkty... nie miałem do nich krótko mówiąc szczęścia.
    Ostatnio edytowane przez GalaxyPL ; Dzisiaj o 09:59

No, bo jak posłuchałeś takiego typa, to się nie dziw że wyszedłeś jak Zabłocki na mydle.
    Jedyna coś warta zdolka to ML4, którą na spokojnie sobie mógłbyś dropić z Protoceratopsów co jest cholernie opłacalne. Kolejna w rankingu wartosci zdolek jest Pocisk Oswieconych i twój Cios - warte jakieś 0,5/1m. Natomiast statystycznie o wiele bardziej opłacają się unikaty... Przecież jeszcze kilkanaście z nich ma cenę wyższą niż 1m, a plusowe to już w ogóle. Ale masz nauczkę na przyszłość

A ja za swoją wymianę dostałem Kunsztowną Zbrojkę, słabiej niż ML4, ale lepiej niż jakakolwiek zdolka z upka oprócz tej

A ja się spytam:
    Ile Złotych Pyłów wypadło w tym roku z pakunków?
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Dzisiaj o 07:11
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    No, bo jak posłuchałeś takiego typa, to się nie dziw że wyszedłeś jak Zabłocki na mydle.
    Jedyna coś warta zdolka to ML4, którą na spokojnie sobie mógłbyś dropić z Protoceratopsów co jest cholernie opłacalne. Kolejna w rankingu wartosci zdolek jest Pocisk Oswieconych i twój Cios - warte jakieś 0,5/1m. Natomiast statystycznie o wiele bardziej opłacają się unikaty... Przecież jeszcze kilkanaście z nich ma cenę wyższą niż 1m, a plusowe to już w ogóle. Ale masz nauczkę na przyszłość

A ja za swoją wymianę dostałem Kunsztowną Zbrojkę, słabiej niż ML4, ale lepiej niż jakakolwiek zdolka z upka oprócz tej

A ja się spytam:
    Ile Złotych Pyłów wypadło w tym roku z pakunków?
    jest ryzyko jest zabawa. ja np za strzygę dostałem prehistoryczną zbroje +3 ;( a co do zdolek, pancerna ofensywa też kosztuje 0.5kk, nie wiem jak reszta. w eq zawsze można dostać zerówkę potwornych rękawic za 80k

5 pakunków otwartych, 1 złoty pył u mnie

Uprawnienia