U grabarza.
U grabarza.
https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD
chyba garbarza
Ktoś ma jakiś skuteczny zestaw na 5x Mefit? Bo chyba oszaleję w tym labiryncie, bo zlatuje mi już 4-5 godzina i jak nie umieram od trzeciej walki z nimi, to umieram od niewidzialnych kolców
Mój obecny to:
![]()
Wszystkie x5 można ominąć, wszystkie pułapki są widoczne
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Może tak zapytam jaki jest optymalny czas w jakim powinno udać się wykonać ten labirynt?
Czy ktoś z was może szacował +/- jaka liczba żab będzie potrzebna aby zaliczyć osiągnięcie dot. wygrania 80 wyścigów? przy założeniu oczywiście, że nie wygrywamy każdego wyścigu ale przypuśćmy w skali 6/7 wygranych na 10
Polecę podobną taktykę co ci pisałem na trupie golemya tak po za tym, to na cholerę ci te złowrogie kapcie? Załóż nwm, arktosa, albo mocno w szybkość dające, lepiej na tym wyjdziesz; zbroja zorzy spoko item, ale możesz spróbować z czymś innym
![]()
Co do samych pułapek to musisz niestety je zapamiętać gdzie występują - możesz ss jakieś sobie np. porobić; fakt, jest to upierdliwe, ale całkowicie do ogarnięcia. No i przez 5 godzin to powinieneś to już ogarnąć, ja sam spędziłem może z 2-3 z czego 1.5 na tym, że łapałem się w tą barierę i odpuszczałem a to trzeba kilka razy w nią wejść xD
Le tits now
Ubierz se niebieska szmate, zacznij od spamowania mega drenem, potem jak zejdzie barierka to czek na siebie i od tego czasu - bijesz je mocno. Uda ci sie
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.