Dzień dobry,
Z racji ze pojawia sie bardzo dużo propozycji których wprowadzenie zajmie wieki to ja bym chciał zaproponować szybką zmianę.
Jawne zgloszenia na testerów. Każdy tester na etapie rekrutacji na testowy zobowiązuje sie do podjęcia prób wprowadzenia swoich pomysłów. Jeśli sie uda to super, jeśli nie to trudno.
Oczywiście by nie doszło do naduzyc
Większość testerow moze odwołać testera po 3 miesiącach.
Tester jest wybierany na okres 2 letniej kadencji. Po tej kadencji dochodzi do powtórnego głosowania.
Społeczność mfo ma prawo odwołać testera w jawnym głosowaniu po roku jego działalności.[Zakładam że po roku "wybraniec" zda raport ze swoich prób, jest to super opcja też dla zwykłych graczy by poznali choć urywek tego co jest planowane]
Myślę, ze to super propozycja. Bo i tak sa 2 strony konfliktu fabularniacy i pvp (prawica i lewica). Immunitet testerski tez jako taki istnieje bo sa nie pisane zasady.
Dla testu proponuję by obecne zgloszenia testerskie upublicznic tylko bez podawania kto wysłał dane zgłoszenie. Podpisać je gracz 1,2,3 i niech Społeczność zadecyduje.
Z racji na to ze propozycja tak późno sie pojawiła to proponuję by w tej kadencji Społeczność mogła wytypowac tylko jednego kandydata. Natomiast pozostałych testerzy mfo3 czy tam tomi - nie wiem kto za to odpowiada.