Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 105 z 123

Temat: Event Wakacyjny 2025

Użytkownik Avatar Clover
    proponuję, aby ostatni składnik przepisu na odstraszacz wyszukiwał, jakiego składnika mamy najwięcej i dawał go jako ten "właściwy". To jest absurd, że jednego składnika mam 1 sztukę, a drugiego 47.

- - - - - - - - - -

czy jak się event skończy, jest opcja wymienienia ziół na jakieś upominki, tak jak z pestkami/dyniami?
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    proponuję, aby ostatni składnik przepisu na odstraszacz wyszukiwał, jakiego składnika mamy najwięcej i dawał go jako ten "właściwy". To jest absurd, że jednego składnika mam 1 sztukę, a drugiego 47.
    Dziwie sie, ze nie ma opcji wymiany np 12 ziela A na 3 ziela B, 3 C i 3 D. Wymiana 12:9 = 4:3, a jak duzo dajaca.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Dziwie sie, ze nie ma opcji wymiany np 12 ziela A na 3 ziela B, 3 C i 3 D. Wymiana 12:9 = 4:3, a jak duzo dajaca.
    True, to by było w sumie sponio.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Of course, to jest amazing propozycja.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Ktoś może powiedzieć co dostał za wymianę odstraszaczy? Mając 100lvl Prehistoryczna zroja i rózga

Użytkownik
    Cytat Napisał Dark Warriors Zobacz post
    Ktoś może powiedzieć co dostał za wymianę odstraszaczy? Mając 100lvl Prehistoryczna zroja i rózga
    hełm potępionych, prehistoryczna zbroja

---------

ale mam coś lepszego, loteria u mistrza areny

Nazwa:  obraz_2025-07-30_115256983.png
Wyświetleń: 135
Rozmiar:  15.3 KB

Użytkownik Avatar Clover
    prymitywny płaszcz, ruska na 100 lvl i kowbojski sygnet

Prehistoryczne kolczyki, heum potępionych.
    Żółwie tańczą jak szalone...

98 lv Topór Magii Ziemi, Bagienna Różdżka, Kunsztowna Kokardka
    99 lv Złowroga Różdżka
    Ostatnio edytowane przez Encyklompendium ; Wczoraj o 13:16

Użytkownik Avatar Absolute
    Każda postać z przedziału 81+ otrzymuje losowy unikat na przedział 90-100 lvl. Ja dostałem Kunsztowną Zbroje.

Cytat Napisał Encyklompendium Zobacz post
    Topór Magii Wiatru
    Mam nadzieje, że pomyliłaś topory
    To offend a weak man, tell him the truth.

Pro tip do gotowania:

Każdą rybę można trzymać do 9 sekund dłużej, niż jest to wymagane. Czyli:
    Szprotki - 29 sek. max
    Homar - 39 sek. max
    Węgorz - 54 sek. max

Normalnie, nie robi to wielkiej różnicy - i tak mamy zazwyczaj wszystko przygotowane w tym czasie, jak się ryby przygotowują. Poza jedną potrawą...

Szprotki ze Smoczym Owocem

Normalnie, bierzemy szprotki, wrzucamy na patelnie, obieramy smoczy owoc, zdejmujemy szprotki na talerz i wracamy do smoczego owocu. Z tą wiedzą, można wrzucić szprotki i przygotować smoczy owoc całkowicie, robiąc tę potrawę w ok. 30 sekund. Jest to OLBRZYMI time saver, który potrafi uratować run. Wiadomo - jest to już i tak szybka do przygotowania potrawa, ale nadal jest to bardziej optymalna droga do jej przygotowania. Szczególnie, jak się trafią 2-3 steki.

A o ile sekund wcześniej można zdjąć?
    Żółwie tańczą jak szalone...

Tester
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    A o ile sekund wcześniej można zdjąć?
    0

Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Pro tip do gotowania:

Każdą rybę można trzymać do 9 sekund dłużej, niż jest to wymagane. Czyli:
    Szprotki - 29 sek. max
    Homar - 39 sek. max
    Węgorz - 54 sek. max

Normalnie, nie robi to wielkiej różnicy - i tak mamy zazwyczaj wszystko przygotowane w tym czasie, jak się ryby przygotowują. Poza jedną potrawą...

Szprotki ze Smoczym Owocem

Normalnie, bierzemy szprotki, wrzucamy na patelnie, obieramy smoczy owoc, zdejmujemy szprotki na talerz i wracamy do smoczego owocu. Z tą wiedzą, można wrzucić szprotki i przygotować smoczy owoc całkowicie, robiąc tę potrawę w ok. 30 sekund. Jest to OLBRZYMI time saver, który potrafi uratować run. Wiadomo - jest to już i tak szybka do przygotowania potrawa, ale nadal jest to bardziej optymalna droga do jej przygotowania. Szczególnie, jak się trafią 2-3 steki.
    Miałem tylko jedne szprotki + troche macro błędów (bo double tapowanie entera czasami blokuje...enter, no okej?), ale póki co najwięcej czasu, ile udało mi się zaoszczędzić (tak, 10/10):
    Nazwa:  obraz_2025-07-30_234028589.png
Wyświetleń: 60
Rozmiar:  134.8 KB
    Uwielbiam tę minigierkę, przesyłam serducha dla twórcy - bardzo mi się podoba, chętnie zobaczyłbym więcej xD (tak, grałem w Overcooked).

Użytkownik Avatar Clover
    dzdz hide/amaski za tipa ze szprotkami, ułatwiło to bardzo szybsze gotowanie.

Uprawnienia