Od czego zależy, czy Południca używa zdolności na * czy **?
Czemu w walce z Południcą nabijają się atrybuty Topora?
Od czego zależy, czy Południca używa zdolności na * czy **?
Czemu w walce z Południcą nabijają się atrybuty Topora?
jak mi się na evencie trafi krew, której "nie da się ustabilizować" (dająca miksy, a nie odstraszacz), czy mogę po prostu poczekać, aż się tak krew zmarnuje, żeby nie marnować ziół? Bo nie wiem, czy mi się 2 razy z rzędu wylosowała "wadliwa" krew, czy jeśli nie wykonam jej, to nie dostanę nowego "poprawnego" przepisu :/
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Opłaca się zakładać na bossy prehistoryczną rózgę na 95 lvl ? Czy lepiej bić w rózgach na 90 lvl ?
Mam pewne pytanie dlaczego mam co tydzień ta sama kombinacje z lodowym golemem na dungu? Musi bez wchodzenia w dunga minąć od ostatniego ded?
Ma ktoś skrypt na wodnika dla woja 80 lvl, bo nie wiem czemu ale z tamtego roku gdzie wygrywałem solo 80% walk teraz dostaję wciry :/ Coś się z nim zmieniło? Dostał jakiegoś buffa? Bo ja nie w temacie
jak się wymawia Devos?
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Jeśli chodzi o zdolność:
Nakłada statusy Przyspieszenie, Skupienie i Trans.
Jeśli chodzi o status: nic. Dosłownie, nic. Jest to status służący spełnianiu pewnych warunków w skryptach, jeśli postać posiada status trans, a nie posiada pozostałych statusów. W przypadku Tempusa, ten używa czasem Starożytnego gniewu. Tempus #2 dodatkowo używa zdolności "zatrzymanie czasu" czy jakoś tak, daje sobie pełno speeda i chyba usypia cel, albo coś takiego. Natomiast vivi #2, nie mam bladego pojęcia, co robi na transie.
- - - - - - - - - -
dewos, defałos jeśli chcesz po polskiemu
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!