Strona 1174 z 1176 PierwszyPierwszy ... 17467410741124116411721173117411751176 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,596 do 17,610 z 17629

Temat: [ Pytania ]

Od czego zależy, czy Południca używa zdolności na * czy **?

Czemu w walce z Południcą nabijają się atrybuty Topora?

Redaktor Avatar Fresher
    Cytat Napisał Encyklompendium Zobacz post
    Od czego zależy, czy Południca używa zdolności na * czy **?

Czemu w walce z Południcą nabijają się atrybuty Topora?
    Zdolność Spiekota zadaje obrażenia fizyczne lub magiczne w zależności od użytej gwiazdki. Pewnie 50/50 której użyje.
    Reputy tutaj

Użytkownik Avatar Clover
    jak mi się na evencie trafi krew, której "nie da się ustabilizować" (dająca miksy, a nie odstraszacz), czy mogę po prostu poczekać, aż się tak krew zmarnuje, żeby nie marnować ziół? Bo nie wiem, czy mi się 2 razy z rzędu wylosowała "wadliwa" krew, czy jeśli nie wykonam jej, to nie dostanę nowego "poprawnego" przepisu :/
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik
    Opłaca się zakładać na bossy prehistoryczną rózgę na 95 lvl ? Czy lepiej bić w rózgach na 90 lvl ?

Cytat Napisał Dwukropek Zobacz post
    Opłaca się zakładać na bossy prehistoryczną rózgę na 95 lvl ? Czy lepiej bić w rózgach na 90 lvl ?
    Biorąc pod uwagę, że to rózga pod szczęście - a szczęście dla maga, szczególnie przy bossach, jest mega nieprzydatne - to nie warto. Już ta rózga izanagi brzmi lepiej. Jeden slot więcej na zdolki nie powinien robić różnicy.

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    jak mi się na evencie trafi krew, której "nie da się ustabilizować" (dająca miksy, a nie odstraszacz), czy mogę po prostu poczekać, aż się tak krew zmarnuje, żeby nie marnować ziół? Bo nie wiem, czy mi się 2 razy z rzędu wylosowała "wadliwa" krew, czy jeśli nie wykonam jej, to nie dostanę nowego "poprawnego" przepisu :/
    Rok temu działało przeczekanie by nie marnować ziół.
    To offend a weak man, tell him the truth.

Użytkownik
    Mam pewne pytanie dlaczego mam co tydzień ta sama kombinacje z lodowym golemem na dungu? Musi bez wchodzenia w dunga minąć od ostatniego ded?

Użytkownik
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Biorąc pod uwagę, że to rózga pod szczęście - a szczęście dla maga, szczególnie przy bossach, jest mega nieprzydatne - to nie warto. Już ta rózga izanagi brzmi lepiej. Jeden slot więcej na zdolki nie powinien robić różnicy.
    Dzięki za info i miłego dnia życzę

- - - - - - - - - -

Jeszcze jedno pytanie jest gdzieś spis rozwiązań matematycznych z eventu wakacyjnego ?

Użytkownik
    Ma ktoś skrypt na wodnika dla woja 80 lvl, bo nie wiem czemu ale z tamtego roku gdzie wygrywałem solo 80% walk teraz dostaję wciry :/ Coś się z nim zmieniło? Dostał jakiegoś buffa? Bo ja nie w temacie

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał BamboMudżynek Zobacz post
    Ma ktoś skrypt na wodnika dla woja 80 lvl, bo nie wiem czemu ale z tamtego roku gdzie wygrywałem solo 80% walk teraz dostaję wciry :/ Coś się z nim zmieniło? Dostał jakiegoś buffa? Bo ja nie w temacie

tylko popraw warunek na mane i jezeli nie dajesz rady to na mikstury regeneracji tez mozesz, plus dodac kamienie na przeczekaniu czy cos, bo ten jest dostosowany do oszczedzania mikstur specjalnych w miare mozliwosci
    ::::​)

Tester
    Cytat Napisał BamboMudżynek Zobacz post
    Może to wynikać z tego. że masz teraz 90lvl, a nie 80-ty. I zapewne na 80-tym miałeś lepsze EQ na 80 niż teraz na 90-tym masz na 90 :/

jak się wymawia Devos?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    jak się wymawia Devos?
    Devos

Co tak właściwie robi Trans?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Devos

Co tak właściwie robi Trans?
    Jeśli chodzi o zdolność:
    Nakłada statusy Przyspieszenie, Skupienie i Trans.

Jeśli chodzi o status: nic. Dosłownie, nic. Jest to status służący spełnianiu pewnych warunków w skryptach, jeśli postać posiada status trans, a nie posiada pozostałych statusów. W przypadku Tempusa, ten używa czasem Starożytnego gniewu. Tempus #2 dodatkowo używa zdolności "zatrzymanie czasu" czy jakoś tak, daje sobie pełno speeda i chyba usypia cel, albo coś takiego. Natomiast vivi #2, nie mam bladego pojęcia, co robi na transie.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    jak się wymawia Devos?
    dewos, defałos jeśli chcesz po polskiemu
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar RaZoR
    kto eneduerabe ukradl eq?

Uprawnienia