Proponuję by z Podgórskiej Doliny do Eterni wchodzić od południowej strony i nie marnować 2 pkt. energii.
![]()
Proponuję by z Podgórskiej Doliny do Eterni wchodzić od południowej strony i nie marnować 2 pkt. energii.
![]()
z tego co kojarze to chyba byl problem z wprowadzeniem pathfindingu o najmniejszej stracie energii. zamiast tego mozna przebudowac ten kawalek mapy, bo w sumie to po co jest tu ten "skrot"?
::::)
Lasek został postawiony zapewne w celu blokowania szybszego dostępu do mroźnej groty, niegdyś było to pomocne podczas sylwestra z yetim, gdzie nie był jeszcze rozwinięty event Bożego Narodzenia.
A to ci historia.
To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
Odrodzenie Black Legion
No jak to po co? Żeby low levele do mroźnej groty nie wchodziły pomijając miasto i dolinę błyskawic (czy jak to tam sie nazywało)
Natomiast mam lepszy pomysł, może tylko na eventy, ale żeby było przejście-wejście przez góry, tzn. będąc w wschodniej stacji kolejki, tudzież w Oasis, wchodzimy w góry, i wychodzimy wprost na eternię (albo do mroźnej groty i dopiero do eterni)
Le tits now
Path-finding istniał kiedyś, bo klikanie losowe nieraz pomijało drzewa. Nie wiem, czy się zepsuł, czy tylko to miejsce nie działa, ale wieczorem testnę
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
To jest błąd. Też miałem to zgłosić.
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
no to wiadomo, ale tam później i tak nie ma po co wracać, a nawet gdyby ktoś chciał to oszczędza to ile, maksymalnie minutę? więc właściwie nie rozumiem po co mroźna grota w ogóle jest na mapie świata.
w sumie to byłoby nawet fajne gdyby tam było dojście do jakiejś innej lokacji do której nie da się inaczej dostać - coś jak powrót do urkaden na 80 poziomie. może w ramach rozbudowy eliar, o ile kiedyś będzie miała miejsce?
::::)
i co ważniejsze, było tam wejście na event
- - - - - - - - - -
pathfinding w innych miejscach działa doskonale. Stańcie sobie koło zagrody gracjana i kliknijcie na wejście do doliny szumiących drzew. Omija wszystkie drzewa. Czyli problem jest tylko z tym "nowym" miejscem na mapie.
@EDIT
dobra, nie tylko z tym miejscem. Wejście do doliny enny ma problem prowadzenia przez drzewa od zagrody. Podejrzewam więc, że to zależne od lokacji, do której wchodzimy.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!