Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 138

Temat: Event Wakacyjny 2025

Event Wakacyjny 2025

W związku z zapowiedzianą aktualizacją, która już po raz drugi wprowadzi do gry event wakacyjny, otwieram wątek na dzielenie się wrażeniami, fajnymi dropami i inne takie, co zawsze są .
    Przy okazji przypominam, że na początku eventu optymalnie mieć 9999/9999 energii i jeśli ktoś tyle nie ma, to powinien sobie zwiększyć i dokupić za MF (tak radzi były GM, tester, moderator, redaktor gry, więc coś w tym musi być).
    A na marginesie napomknę, że to pierwszy raz, kiedy będę brał udział w tym wydarzeniu.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Toshiro
    Polecam oglądać raporty pewnego złodzieja o nicku Draler co kradł karty Leszy wszystkim.
    Welcome to my world.

Użytkownik
    Mapy był byłym testerem?

Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Mapy był byłym testerem?
    byłym testerem jest cały czas od utracenia stanowiska.
    Testował mfo2 i na początku również mfo3 (jakoś do Urkaden?)
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 25-07-2025 o 16:16
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

MapY był moim idolem z dzieciństwa i piszę to nieironicznie. A potem mój idol zakosił mi nick xD
    Żółwie tańczą jak szalone...

Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    MapY był moim idolem z dzieciństwa i piszę to nieironicznie. A potem mój idol zakosił mi nick xD
    To w sumie brzmi jak dobry storyline, żeby go wrzucić do gry.

Użytkownik Avatar Luxferre
    zmiana odnawiania roslin (na 8 rano) wydaje sie calkiem w porzadku, tylko nie rozumiem skad to dziwne ograniczenie odstepu minimum 8 godzin - tzn jak zbierzemy o 7 rano to co, czekamy 25 godzin na resp? troche dziwne rozwiazanie, ale mimo wszystko wciaz lepiej niz wymuszanie logowania co 23-24 godziny dla optymalnej rozgrywki

jeszcze sie nie zapuszczalem w nowe tereny ani w nic innego wiec na razie tylko tyle pochwale, zobaczymy jak bedzie dalej
    ::::​)

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    tzn jak zbierzemy o 7 rano to co, czekamy 25 godzin na resp?
    Tak

Użytkownik
    Event wgrany pod koniec miesiąca ehhh i teraz muszę latac pomiędzy dziennymi do nordii, a eventem. No nic ale moze chociaż te nowe potworki będą jak dynioglowe....
    Sigma kaidan. Zaczęło się od tego że przez około 1 rok zacząłem chodzic na tvt i muszę niestety stwierdzić, że to chodzenie z nimi nie były dla mnie korzystne. Niestety z perspektywy mojej wygląda tak, że co chwilę jestem atakowany i wyzywany od strony Asasynek Bartolome oraz Fusia i cały czas bronie się. Sytuacja z mojej jest wręcz beznadziejna. Bo ja nikogo osobiście nie wyzywam bo nie chce zniżać do się nich poziomu.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    Event wgrany pod koniec miesiąca ehhh i teraz muszę latac pomiędzy dziennymi do nordii, a eventem. No nic ale moze chociaż te nowe potworki będą jak dynioglowe....
    też uważam, że jest to mało przemyślane, ale co poradzić...
    Trochę też mam mieszane uczucia do nowych lokacji. Dopiero co rok temu człowiek musiał ogarniać co i jak robić, a tu nowe rzeczy do ogarniania. Ciekawe czy starczy energii na dyplom.

Użytkownik
    Dlaczego nie ma karty białego wilka?

Użytkownik Avatar RaZoR
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Dlaczego nie ma karty białego wilka?
    bebetow i poludnicy tez nie ma xD

Użytkownik Avatar Squadron
    Dla mnie ten event sie nie podoba
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Szczerze - info tydzień przed eventem byłoby fajne.

Tak samo, jak rozpoczęcie go na początku miesiąca - właśnie ze względu na zadania dzienne.

Podoba mi się minigierka z gotowaniem - będę maksować :3

Minigierki przy namiotach są spoko, ta z sejfem najciekawsza - ale też nie chcę się bawić w nie i tracić biletów.

Użytkownik Avatar Clover
    Info tydzień przed byłoby z lekksza p2w. Robienie eventów TYLKO od początku miesiąca byłoby jeszcze bardziej p2w. Mówię to jako osoba, która na obu tych opcjach by skorzystała. Jeśli istnieje wiedza, że "ej event będzie w terminie X", to można oszczędzać na niego dokładną ilość eneregii, tak by mieć pełną. Info tydzień przed promuje posiadanie prawie 3k max eny. Info dobę przed, jedynie promuje posiadanie 400 pkt, czyli osiągalne liczby dla przeciętnego śmiertelnika.

- - - - - - - - - -

Z minigierek na festiwalu, rzutki są fajne, nie muszę myśleć, nie popełnię gafy z wpisaniem złej cyfry, tylko wymierzyć dobrą odległość myszką i nacisnąć enter.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Uprawnienia