Trzeba było korzystać z mojego poradnika: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ania-do-eventu
w szczególności punkt 1:
Dla pocieszenia dodam że sam nie posiadam zbyt dużo pkt. energii ( < 1000 ) gdyż wykonywanie nowego update pochłania gigantyczne ilości. Może Admin weźmie to pod uwagę?1. [...] Przygotowania najlepiej zacząć najpóźniej 30 dni przed planowanym terminem rozpoczęcia eventu. Bądź przygotowany na start eventu wcześniej niż przewidywany/planowany termin, Admin może wystartować event wcześniej niż w poprzednim roku.
Ostatnio edytowane przez Antybristler ; 25-07-2025 o 13:31
Faktycznie, przeglądając poradnik przeoczyłem jego pkt 3., czyli:
Na przyszłość będę musiał powiększyć swój limit do maksymalnej wartości, ale obawiam się, że po zniesieniu limitu slotów na postacie będę marnował możliwe za zdobywanie na nich poziomy powiększenia limitu energii...zaplanuj wcześniejsze magazynowanie energii, najlepiej 9999/9999 w momencie rozpoczęcia eventu albo przygotuj punkty MF.
Ale faktycznie, pociesza mnie, że ci się nie udało zebrać tyle eny ile chciałeś i mam nadzieję, że admin przejmie sie twoim problemem.
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 25-07-2025 o 14:06
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
O co chodzi z mroźną plątaniną? Wchodzę tam, wszystkie drogi są poblokowane przez jakieś kamienie czy inne przeszkody, portal nie działają i nie wiem, jak mam niby przejść tę mapę. Dochodzę tylko do żółtego kryształu, który mnie teleportuje do drugiego takiego, a tam już są wszystkie drogi poblokowane skałami, gdy się wejdzie na ścianę tego labiryntu.
Tą pierwszą. Aczkolwiek już sobie poradziłem. Nie zorientowałem się, że ten kamień na początku trzeba sprytnie przeturlać przez kilka portali.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Jak się rozpoczyna quest "Wielki Powrót"? Muszę uwalić robaka, czy pokonanie wodza już mi zapewnia go?