Strona 1159 z 1186 PierwszyPierwszy ... 159659105911091149115711581159116011611169 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,371 do 17,385 z 17776

Temat: [ Pytania ]

Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Kupić usługę "Uzupełnienie energii Natychmiastowo odnawia punkty energii." koszt to ok. 500 MF.
    A są alternatywne opcje?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    A są alternatywne opcje?
    Napoje energetyczne tylko.

Cytat Napisał Clover Zobacz post
    mega drenaż (jak lubisz ryzykować, to można nawet 2 albo 3), czek, dobij jednego kamieniem/runą, to jest generalnie rada dla obu profesji.
    Ofc jak ci wrzucą 20 tur paraliżu to trochę ciężej, ale generalnie jest to dobra strategia do ułatwienia sobie roboty.

Można resetować walki, aż paraliż nie wejdzie, ale to kosztuje od groma eny, więc polecam to tylko w momencie, jak nie będzie ci się chciało akurat jej wypalać tradycyjnie.

Może mag powinien próbować z eksplozją 2? Działa na te truposze ślepota?
    Ślepota wchodzi. Według zasady wchodzi każdy status negatywny, poza tymi standardowymi(?) [ta grupa, co jest niezdejmowalna]. Niestety, żeby to było efektywne musiałyby wejść co najmniej 2 statusy. A nawet wtedy, ponieważ Paraliż z Paralizatora wchodzi niezależnie od trafienia ciosem, możemy oberwać Paraliżem.
    O dziwo Zombie nie działa. Nie mam pojęcia, dlaczego. Pewnie znalazłoby się wytłumaczenie fabularne w stylu "one są już martwe".
    Mega Drenaż jest spoko, jedyna faktyczna słuszna zdolka.

czy na woja czy na maga to ubierz dużo speeda i zdolki nadające przyspieszenie, z autostatusu też warto mieć (skupienie też możesz), rzucaj przeczekanie na tego z największym hp i napierdzielaj tego z najmniejszym hp żeby go zbić zanim tamtemu zleci przeczekanie, a potem no to już masz walkę z 4, i tam ładuj te drenaże i inne gadżety magów
    O tym w sumie nie pomyślałem - przyspieszenie robiło zawsze robote na mobki. Spróbuję coś z tym, dzięki.

Użytkownik
    Co się dostawało za wymianę 5 głów strzygi podczas eventu wakacyjnego?

Tester
    Cytat Napisał przemijanie Zobacz post
    Co się dostawało za wymianę 5 głów strzygi podczas eventu wakacyjnego?
    Zdolność na swój przedział lvlowy.

Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Napoje energetyczne tylko.
    To niestety rozpocznę event z nieoptymalnym poziomem energii
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Nie tylko ty.

Użytkownik
    Nie tylko ty.
    Trzeba było korzystać z mojego poradnika: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ania-do-eventu
    w szczególności punkt 1:

1. [...] Przygotowania najlepiej zacząć najpóźniej 30 dni przed planowanym terminem rozpoczęcia eventu. Bądź przygotowany na start eventu wcześniej niż przewidywany/planowany termin, Admin może wystartować event wcześniej niż w poprzednim roku.
    Dla pocieszenia dodam że sam nie posiadam zbyt dużo pkt. energii ( < 1000 ) gdyż wykonywanie nowego update pochłania gigantyczne ilości. Może Admin weźmie to pod uwagę?
    Ostatnio edytowane przez Antybristler ; 25-07-2025 o 14:31

Trzeba było korzystać z mojego poradnika: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ania-do-eventu
    w szczególności punkt 1:

Dla pocieszenia dodam że sam nie posiadam zbyt dużo pkt. energii ( < 1000 ) gdyż wykonywanie nowego update pochłania gigantyczne ilości. Może Admin weźmie to pod uwagę?
    Faktycznie, przeglądając poradnik przeoczyłem jego pkt 3., czyli:
    zaplanuj wcześniejsze magazynowanie energii, najlepiej 9999/9999 w momencie rozpoczęcia eventu albo przygotuj punkty MF.
    Na przyszłość będę musiał powiększyć swój limit do maksymalnej wartości, ale obawiam się, że po zniesieniu limitu slotów na postacie będę marnował możliwe za zdobywanie na nich poziomy powiększenia limitu energii...

Ale faktycznie, pociesza mnie, że ci się nie udało zebrać tyle eny ile chciałeś i mam nadzieję, że admin przejmie sie twoim problemem.
    Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 25-07-2025 o 15:06
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar bxp
    O co chodzi z mroźną plątaniną? Wchodzę tam, wszystkie drogi są poblokowane przez jakieś kamienie czy inne przeszkody, portal nie działają i nie wiem, jak mam niby przejść tę mapę. Dochodzę tylko do żółtego kryształu, który mnie teleportuje do drugiego takiego, a tam już są wszystkie drogi poblokowane skałami, gdy się wejdzie na ścianę tego labiryntu.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał bxp Zobacz post
    O co chodzi z mroźną plątaniną? Wchodzę tam, wszystkie drogi są poblokowane przez jakieś kamienie czy inne przeszkody, portal nie działają i nie wiem, jak mam niby przejść tę mapę. Dochodzę tylko do żółtego kryształu, który mnie teleportuje do drugiego takiego, a tam już są wszystkie drogi poblokowane skałami, gdy się wejdzie na ścianę tego labiryntu.
    To najlepiej przechodzić z filmikiem. Trzeba sie nieźle wyrobić z czasem.

Cytat Napisał bxp Zobacz post
    z salą zamieci czy tą pierwszą
    Cześć zbóje

Użytkownik
    w szczególności punkt 1:

.
    Jest jedno ale, obecnie lepiej wymienić masowo nowe mini niż robić eventy. Tylko no właśnie. Mam podobną ilość eny

Użytkownik Avatar bxp
    Tą pierwszą. Aczkolwiek już sobie poradziłem. Nie zorientowałem się, że ten kamień na początku trzeba sprytnie przeturlać przez kilka portali.

Użytkownik Avatar Clover
    .
    Jest jedno ale, obecnie lepiej wymienić masowo nowe mini niż robić eventy. Tylko no właśnie. Mam podobną ilość eny
    wymiana mini nie gwarantuje dropa eq dla ciebie, event ma gwarancje :/

Uprawnienia