Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 24 z 24

Temat: Rekrutacja na funkcję testera - lipiec 2025

Użytkownik Avatar Lethal
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Dodam ogłoszenie na forum. Raczej szukamy osób, które są zaangażowane bardziej niż przeciętnie i minimum czytają forum.
    +1 ode mnie. Teraz więcej osób powinno zobaczyć rekrutacje. Ciekawe ile osób się łącznie zgłosi. Powodzenia dla reszty zainteresowanych.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    a moze by tak udostepnic pytania na forum w jakims spojlerze czy czyms? bo te formularze wygasaja czy tam staja sie niedostepne dla zwyklych uzytkownikow po jakims czasie, a chetnie bym zobaczyl jakie byly pytania na przestrzeni lat, bo juz nie pamietam.

np. na ostatniej (?) rekrutacji pamietam ze bylo ukladanie skryptu dla maga do pvp, na ktorym wtedy poleglem

no chyba, ze to specjalny zabieg.
    Mam zrobione screen-shoty także mogę podzielić się. Teraz był skrypt do expienia pod woja jeśli dobrze widziałem. Na pewno były 2 pytania nie obowiązkowe z IŚ/KG i propozycji na podobny tego typu event.
    Ostatnio edytowane przez Lethal ; 04-07-2025 o 00:03
    Najbardziej neutralny gracz w MFO3. Zero konfliktu tylko 4fun.

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał Lethal Zobacz post
    Mam zrobione screen-shoty także mogę podzielić się. Teraz był skrypt do expienia pod woja jeśli dobrze widziałem. Na pewno były 2 pytania nie obowiązkowe z IŚ/KG i propozycji na podobny tego typu event.
    no teraz to wiadomo co bylo, mam na mysli bardziej archiwizacje tych pytan na przyszlosc
    ::::​)

Użytkownik
    Ogłoszenie o aktywnej rekrutacji na testera jest widoczne tylko dla niezalogowanych userów forum, czy to jest błąd, celowe działanie że tylko wybrani użytkownicy forum je widzą?
    Gdybym przez przypadek nie wszedł na forum niezalogowany to praktycznie nie wiedziałbym o niej. Na szczęście nie zmienia to nic, bo nie skorzystam z tej rekrutacji, ostatnia rekrutacja mnie do tego skutecznie przekonała, a byłem kiedyś testerem przez wiele lat.

Użytkownik
    Ja jestem zalogowany i widzę...

Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Ogłoszenie o aktywnej rekrutacji na testera jest widoczne tylko dla niezalogowanych userów forum, czy to jest błąd, celowe działanie że tylko wybrani użytkownicy forum je widzą?
    Gdybym przez przypadek nie wszedł na forum niezalogowany to praktycznie nie wiedziałbym o niej. Na szczęście nie zmienia to nic, bo nie skorzystam z tej rekrutacji, ostatnia rekrutacja mnie do tego skutecznie przekonała, a byłem kiedyś testerem przez wiele lat.
    Zalogowanym wyswietla się chyba tylko na jednej ze skórek forum - tej szpatnej (^my fantasy^) ;v. Na tej fajnej, domyślnej - tylko niezalogowanym i tak samo na tragicznej mobilnej.
    Nie musisz robić z siebie ofiary.
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Dzisiaj o 08:02
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Zalogowanym wyswietla się chyba tylko na jednej ze skórek forum - tej szpatnej (^my fantasy^) ;v. Na tej fajnej, domyślnej - tylko niezalogowanym i tak samo na tragicznej mobilnej.
    Używam domyślnej, wyświetla się

Użytkownik Avatar Lethal
    Ja też widzę normalnie.
    Najbardziej neutralny gracz w MFO3. Zero konfliktu tylko 4fun.

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Nie robię z siebie ofiary, zwracam uwagę na konkretny fakt. Zweryfikowałem informację o komunikacie o rekrutacji:
    - dla niezalogowanych wyświetla się na wszystkich skórkach
    - dla zalogowanego mnie nie wyświetla się na żadnej

Cytat Napisał oren noor Zobacz post
    Używam domyślnej, wyświetla się
    To tylko dodatkowo potwierdza że to najpewniej celowe działanie, ewentualnie "błąd" że u mnie się nie wyświetla celowo.

Gdyby updaty były tak szybko jak kary porządkowe na tym forum byłoby znacznie lepiej. Możecie mi nałożyć karę porządkową, zaskoczenia nie będzie.

Ogłoszenie wyświetla się zarówno dla zalogowanych, jak i niezalogowanych. Jedyna różnica jaką zauważyłam jest taka, że zalogowani użytkownicy mogą ten komunikat wyłączyć krzyżykiem, i dobrze, bo to bardzo świecący niebieski. Po wyłączeniu komunikat nie pokazuje się. Jeżeli nie widzisz komunikatu, to znaczy, że go sobie wcześniej wyłączyłeś.

Uprawnienia