Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 18 z 18

Temat: Rekrutacja na funkcję testera - lipiec 2025

Użytkownik Avatar Lethal
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Dodam ogłoszenie na forum. Raczej szukamy osób, które są zaangażowane bardziej niż przeciętnie i minimum czytają forum.
    +1 ode mnie. Teraz więcej osób powinno zobaczyć rekrutacje. Ciekawe ile osób się łącznie zgłosi. Powodzenia dla reszty zainteresowanych.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    a moze by tak udostepnic pytania na forum w jakims spojlerze czy czyms? bo te formularze wygasaja czy tam staja sie niedostepne dla zwyklych uzytkownikow po jakims czasie, a chetnie bym zobaczyl jakie byly pytania na przestrzeni lat, bo juz nie pamietam.

np. na ostatniej (?) rekrutacji pamietam ze bylo ukladanie skryptu dla maga do pvp, na ktorym wtedy poleglem

no chyba, ze to specjalny zabieg.
    Mam zrobione screen-shoty także mogę podzielić się. Teraz był skrypt do expienia pod woja jeśli dobrze widziałem. Na pewno były 2 pytania nie obowiązkowe z IŚ/KG i propozycji na podobny tego typu event.
    Ostatnio edytowane przez Lethal ; Dzisiaj o 00:03
    Najbardziej neutralny gracz w MFO3. Zero konfliktu tylko 4fun.

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał Lethal Zobacz post
    Mam zrobione screen-shoty także mogę podzielić się. Teraz był skrypt do expienia pod woja jeśli dobrze widziałem. Na pewno były 2 pytania nie obowiązkowe z IŚ/KG i propozycji na podobny tego typu event.
    no teraz to wiadomo co bylo, mam na mysli bardziej archiwizacje tych pytan na przyszlosc
    ::::​)

Użytkownik
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Reakcje na dopisek o konfliktowym charakterze same z siebie dużo mówią

A na poważnie:
    Osoby, które przy każdej możliwej okazji odnoszą się wrogo czy wręcz pogardliwie w stosunku do testerów/koordynatorów nie powinny składać podania i zakładam, że doskonale zdają sobie z tego sprawę. Harmonijna współpraca pomiędzy testerami/koordynatorami jest priorytetowa. Nawet bardzo dobre merytorycznie osoby mogą być obciążeniem, a nie wzmocnieniem dla zespołu, jeśli negatywnie wpływają na resztę współpracowników.

======

Mogą. Ale proszę wziąć pod uwagę j/w.
    Sam musisz ocenić.

======

Na potrzeby mocniejszego podkreślenia tej kwestii przeżyjemy ten błąd.
    Aktualni testerzy wcale nie są konfliktowi, nie piszą bzdur na 19 stron A4, nie wyśmiewają i nie ubliżają graczą, oraz nie wygrażają po przegranej waleczce na kg. Nie banują na forum każdego nie wygodnego wpisu, który w ocenie społeczności opisuje realnie sytuacje w której gra się aktualnie znajduje. Moje pytanie brzmi kiedy zrobisz porządek z obecnymi testerami? Czy obecni testerzy to jakieś bóstwo dla Ciebie i czy oni Twoim zdaniem nie wpływają negatywnie na resztę "współwolontariuszy" i na opinię społeczności na której chyba Ci zależy?
    Ostatnio edytowane przez Andrzej Drzewo ; Dzisiaj o 04:48

Uprawnienia