Skoro tyle oddal, to tyle musial zebrac.
To niehandlowy przedmiot
- - - - - - - - - -
Jesli miales przerwę od bicia Garudy od czasu, gdy ta zmiana weszla (i wbiles wczesniej Pozeracza) - spróbuj ponownie jutro. Liczniki w takich sytuacjach czasem dzialaja za kolejnym razem.Mimo ubicia 102 Garud i oddania tyleż piórek musiałem dziś szukać piórka, sądzę że jeszcze jakiś warunek należy spełnić aby pióro wpadało od razu do plecaka.
I potencjalne błędy po raz kolejny proszę zgłaszać w dziale bledy, a nie w poradnikach![]()
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Wczoraj o 20:18
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Jeśli piórko było już zrespione (nie zebrałeś po ubiciu garudy przed wejściem zmiany/oddaniu ponad 100 piórek), to musisz najpierw zebrać to piórko.Mimo ubicia 102 Garud i oddania tyleż piórek musiałem dziś szukać piórka, sądzę że jeszcze jakiś warunek należy spełnić aby pióro wpadało od razu do plecaka.
nie ma ankiety wiec tylko od siebie dodam ze u mnie dzialalo prawidlowo po oddaniu dokladnie 100 pior do mardufa. musialem zabic troche wiecej garud bo nie wszystkie zawsze szukalem ale sama ilosc pior sie zgadzala
::::)