Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Piórko Garudy - potencjalny błąd respu.

Użytkownik

Piórko Garudy - potencjalny błąd respu.

Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Warto też dodać, że po zebraniu i oddaniu 100 piórek, kolejne wpadają od razu do EQ.
    Mimo ubicia 102 Garud i oddania tyleż piórek musiałem dziś szukać piórka, sądzę że jeszcze jakiś warunek należy spełnić aby pióro wpadało od razu do plecaka.

Cytat Napisał DĘBOWE MOCNE Zobacz post
    Mimo ubicia 102 Garud i oddania tyleż piórek musiałem dziś szukać piórka, sądzę że jeszcze jakiś warunek należy spełnić aby pióro wpadało od razu do plecaka.
    Być może nie zebrałeś piórek po wszystkich garudach.
    Żółwie tańczą jak szalone...

Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Być może nie zebrałeś piórek po wszystkich garudach.
    Skoro tyle oddal, to tyle musial zebrac.
    To niehandlowy przedmiot

- - - - - - - - - -

Jesli miales przerwę od bicia Garudy od czasu, gdy ta zmiana weszla (i wbiles wczesniej Pozeracza) - spróbuj ponownie jutro. Liczniki w takich sytuacjach czasem dzialaja za kolejnym razem.
    I potencjalne błędy po raz kolejny proszę zgłaszać w dziale bledy, a nie w poradnikach
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Wczoraj o 20:18
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Tester Avatar Denol
    Jeśli piórko było już zrespione (nie zebrałeś po ubiciu garudy przed wejściem zmiany/oddaniu ponad 100 piórek), to musisz najpierw zebrać to piórko.

Użytkownik Avatar Luxferre
    nie ma ankiety wiec tylko od siebie dodam ze u mnie dzialalo prawidlowo po oddaniu dokladnie 100 pior do mardufa. musialem zabic troche wiecej garud bo nie wszystkie zawsze szukalem ale sama ilosc pior sie zgadzala
    ::::​)

Uprawnienia