Strona 1164 z 1164 PierwszyPierwszy ... 164664106411141154116211631164
Pokaż wyniki od 17,446 do 17,455 z 17455

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Luxferre
    ja chcialem uzyc na portalu do antycznej maszyny, ale skoro podobno ma byc nowy miniboss tego typu w kurthus to swoj oszczedzam na to
    ::::​)

Podczas rozmowy z Gendo, kiedy ten opowiada swoją historię, wspomina o Tempusie. I teraz - czy jeśli mamy go pokonanego/spotkanego, to czy ten dialog jest inny i nasza postać wspomina o fakcie, że poznaliśmy Tempusa?

Bo osobiście tej wzmianki nie miałem, ale no też nie mam pokonanego Tempusa. W sumie to byłby fajny zabieg, który chciałbym pochwalić, jeśli jest on użyty faktycznie

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Podczas rozmowy z Gendo, kiedy ten opowiada swoją historię, wspomina o Tempusie. I teraz - czy jeśli mamy go pokonanego/spotkanego, to czy ten dialog jest inny i nasza postać wspomina o fakcie, że poznaliśmy Tempusa?

Bo osobiście tej wzmianki nie miałem, ale no też nie mam pokonanego Tempusa. W sumie to byłby fajny zabieg, który chciałbym pochwalić, jeśli jest on użyty faktycznie
    nope, sadly :C
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar Luxferre
    podobne pytanie z questem tajemnice scythe - czy wzmianka
    Udało mi się rozwiązać zagadkę zadaną przez Tempusa i ukończyć Próbę Sprytu, jednak uznał on, że mimo to nie jestem odpowiednim kandydatem do Akademii. Tak mnie to rozzłościło, że go zaatakowałem. Nie pozostał obojętny – odpowiedział siłą, a ja zebrałem niezłe lanie...
    pojawia sie rowniez wtedy, kiedy wygramy pierwsza walke z nim?
    ::::​)

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    podobne pytanie z questem tajemnice scythe - czy wzmianka

pojawia sie rowniez wtedy, kiedy wygramy pierwsza walke z nim?
    Wpis w dzienniku różni się w zależności od tego czy wygramy/przegramy pierwszą walkę.

Użytkownik
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Udało się dzięki bardzo, dzisiaj właśnie porobiłem screny, żeby sprawdzić krody co do kratki gdzie były kryształy, dzięki jeszcze raz za dużą oszczędność czasu.

Użytkownik Avatar Vami
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Na której mapie obecnie najbardziej opłacałoby się użyć Złotego Pyłu?
    Świątynia Teoyaomqui.

Podziękujesz mi później

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    ja chcialem uzyc na portalu do antycznej maszyny, ale skoro podobno ma byc nowy miniboss tego typu w kurthus to swoj oszczedzam na to
    Maszyna nadal będzie grywalna, bo mozesz sobie spokojnie później ją bić 2x 100lv

Tester
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Maszyna nadal będzie grywalna, bo mozesz sobie spokojnie później ją bić 2x 100lv
    Nom, przede wszystkim ze względu na żety. Żetów nigdy za mało, a Maszyna jest jednym z najprostszych sposobów na jakichś ich zastrzyk.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Amaski Zobacz post
    Nom, przede wszystkim ze względu na żety. Żetów nigdy za mało, a Maszyna jest jednym z najprostszych sposobów na jakichś ich zastrzyk.
    Żetów zawsze za mało
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Uprawnienia