ja chcialem uzyc na portalu do antycznej maszyny, ale skoro podobno ma byc nowy miniboss tego typu w kurthus to swoj oszczedzam na to
ja chcialem uzyc na portalu do antycznej maszyny, ale skoro podobno ma byc nowy miniboss tego typu w kurthus to swoj oszczedzam na to
::::)
Podczas rozmowy z Gendo, kiedy ten opowiada swoją historię, wspomina o Tempusie. I teraz - czy jeśli mamy go pokonanego/spotkanego, to czy ten dialog jest inny i nasza postać wspomina o fakcie, że poznaliśmy Tempusa?
Bo osobiście tej wzmianki nie miałem, ale no też nie mam pokonanego Tempusa. W sumie to byłby fajny zabieg, który chciałbym pochwalić, jeśli jest on użyty faktycznie![]()
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
podobne pytanie z questem tajemnice scythe - czy wzmianka
pojawia sie rowniez wtedy, kiedy wygramy pierwsza walke z nim?Udało mi się rozwiązać zagadkę zadaną przez Tempusa i ukończyć Próbę Sprytu, jednak uznał on, że mimo to nie jestem odpowiednim kandydatem do Akademii. Tak mnie to rozzłościło, że go zaatakowałem. Nie pozostał obojętny – odpowiedział siłą, a ja zebrałem niezłe lanie...
::::)
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!