Strona 1151 z 1185 PierwszyPierwszy ... 151651105111011141114911501151115211531161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,251 do 17,265 z 17763

Temat: [ Pytania ]

nie jest zainteresowany.
    Wiem, bo pytalem
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Hydra
    jest lista/ tabelka/ rozpiska tierów nagród 1-5 dla nordyjskiej otchłani?

Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

musaraj
    Konto usunięte

Mam 31 a moja dziewczyna 14

Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Czy jest jakieś miejsce gdzie możemy razem optymalnie expić, czy też nasze poziomy są zbyt odległe?
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Możesz poczekać na event wakacyjny, tam nie ma żadnych zakazów grupowania. Nawet 100 poziom może expić z 6lvl i będzie na tym bardzo dużo zyskiwał. Poziom to tylko liczba
    Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w nieodpowiednim temacie https://forum.mfo3.pl/showthread.php...na-14&p=388133

Niestety plan z expieniem na evencie chyba nie wyjdzie, bo na początku sierpnia moja dziewczyna wyjeżdża na kolonie wakacyjne dla ósmoklasistów, no ale cóż - pensja opiekunki jest ważniejsza niż gra w My Fantasy.

Tester Avatar nerrux
    Jestem pewny, że @Amaski jest w stanie Ci pomóc znaleźć inny sposob

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Na której mapie obecnie najbardziej opłacałoby się użyć Złotego Pyłu?

Tester
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Prawdopodobnie Scythe, 30 sekund od minibossa 24h + szybkie dojście wszędzie w nowym upku.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Amaski Zobacz post
    Prawdopodobnie Scythe, 30 sekund od minibossa 24h + szybkie dojście wszędzie w nowym upku.
    To, eternia na eventy, ewentualnie jakieś miejsce typu otchłań, jeśli planujesz często chodzić.

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Ja od siebie dodam Kłujący Wąwóz - blisko do Mesmenira, Termitów, trochę dalej do Banshee i Globala - taki idealny teleport "po środku wszystkiego", o ile nie przeszkadza Ci dobiegnięcie gdzieś w minutę, nawet do miasta po zdobyciu osiągnięcia za podróż koleją.

Komnata minotaura też niezła - blisko na jednego z najlepszych minibossów w grze, jakim jest Szczurołak.
    Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 30-06-2025 o 23:52
    Cześć zbóje

Podczas rozmowy z Gendo, kiedy ten opowiada swoją historię, wspomina o Tempusie. I teraz - czy jeśli mamy go pokonanego/spotkanego, to czy ten dialog jest inny i nasza postać wspomina o fakcie, że poznaliśmy Tempusa?

Bo osobiście tej wzmianki nie miałem, ale no też nie mam pokonanego Tempusa. W sumie to byłby fajny zabieg, który chciałbym pochwalić, jeśli jest on użyty faktycznie

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Podczas rozmowy z Gendo, kiedy ten opowiada swoją historię, wspomina o Tempusie. I teraz - czy jeśli mamy go pokonanego/spotkanego, to czy ten dialog jest inny i nasza postać wspomina o fakcie, że poznaliśmy Tempusa?

Bo osobiście tej wzmianki nie miałem, ale no też nie mam pokonanego Tempusa. W sumie to byłby fajny zabieg, który chciałbym pochwalić, jeśli jest on użyty faktycznie
    nope, sadly :C

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    podobne pytanie z questem tajemnice scythe - czy wzmianka

pojawia sie rowniez wtedy, kiedy wygramy pierwsza walke z nim?
    Wpis w dzienniku różni się w zależności od tego czy wygramy/przegramy pierwszą walkę.

Użytkownik
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Udało się dzięki bardzo, dzisiaj właśnie porobiłem screny, żeby sprawdzić krody co do kratki gdzie były kryształy, dzięki jeszcze raz za dużą oszczędność czasu.

Użytkownik Avatar Wrio
    Świątynia Teoyaomqui.

Podziękujesz mi później

Uprawnienia