Tylko kolory kryształów są losowe jak coś.
Tylko kolory kryształów są losowe jak coś.
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Tak, każdy ma losowo. Wczoraj ogarnęliśmy z kordianem.
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Mogę pożyczyć w zamian za tymczasowe udostępnienie nicku.
Całość wygląda tak, że zmieniam sobie nick na Antybristler, daję EQ, Ty pokonujesz Turanozaura, zwracam nick (max. 7 dni). Gdybym nie zwrócił, to admin ma pełne prawo go przekazać.
Piszę to publicznie, abyś był spokojny o swoją nazwę gracza. Szczegóły na PW w grze, proszę o kontakt.
nie jest zainteresowany.
Wiem, bo pytalem
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
jest lista/ tabelka/ rozpiska tierów nagród 1-5 dla nordyjskiej otchłani?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...2ych-(Dungeon)
tylko cos takiego
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w nieodpowiednim temacie https://forum.mfo3.pl/showthread.php...na-14&p=388133
Niestety plan z expieniem na evencie chyba nie wyjdzie, bo na początku sierpnia moja dziewczyna wyjeżdża na kolonie wakacyjne dla ósmoklasistów, no ale cóż - pensja opiekunki jest ważniejsza niż gra w My Fantasy.![]()
Jestem pewny, że @Amaski jest w stanie Ci pomóc znaleźć inny sposob
Na której mapie obecnie najbardziej opłacałoby się użyć Złotego Pyłu?
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Komnata minotaura też niezła - blisko na jednego z najlepszych minibossów w grze, jakim jest Szczurołak.
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Wczoraj o 22:52
Cześć zbóje