Strona 1163 z 1164 PierwszyPierwszy ... 1636631063111311531161116211631164 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,431 do 17,445 z 17451

Temat: [ Pytania ]

Tylko kolory kryształów są losowe jak coś.
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Tylko kolory kryształów są losowe jak coś.
    huh? Czy to oznacza, że każdy z nich może się znajdować w jednym z tych czterech źródeł?
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Tak, każdy ma losowo. Wczoraj ogarnęliśmy z kordianem.
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Ma ktoś możliwość pożyczenia dobrego EQ do pokonania Tyranozaura?
    Mam 96 Lv, mag.

Całość wygląda tak że odbieram EQ przez handel, pokonuję tyranozaura, zwracam EQ (max. 7 dni). Gdyby nie zwrócił to admin ma pełne prawo je przekazać, spisywane i wysyłane są ID EQ.
    Za wypożyczenie EQ mogę zapłacić ustaloną kwotę. Do handlu mogę dać w zastaw wartościowe itemy jak ktoś chce,
    Piszę to publicznie aby każdy był spokojny o swoje EQ. Szczegóły na PW w grze, proszę o kontakt.
    Mogę pożyczyć w zamian za tymczasowe udostępnienie nicku.

Całość wygląda tak, że zmieniam sobie nick na Antybristler, daję EQ, Ty pokonujesz Turanozaura, zwracam nick (max. 7 dni). Gdybym nie zwrócił, to admin ma pełne prawo go przekazać.
    Piszę to publicznie, abyś był spokojny o swoją nazwę gracza. Szczegóły na PW w grze, proszę o kontakt.

nie jest zainteresowany.
    Wiem, bo pytalem
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Hydra
    jest lista/ tabelka/ rozpiska tierów nagród 1-5 dla nordyjskiej otchłani?

Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik

Mam 31 a moja dziewczyna 14

Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Czy jest jakieś miejsce gdzie możemy razem optymalnie expić, czy też nasze poziomy są zbyt odległe?
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Możesz poczekać na event wakacyjny, tam nie ma żadnych zakazów grupowania. Nawet 100 poziom może expić z 6lvl i będzie na tym bardzo dużo zyskiwał. Poziom to tylko liczba
    Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w nieodpowiednim temacie https://forum.mfo3.pl/showthread.php...na-14&p=388133

Niestety plan z expieniem na evencie chyba nie wyjdzie, bo na początku sierpnia moja dziewczyna wyjeżdża na kolonie wakacyjne dla ósmoklasistów, no ale cóż - pensja opiekunki jest ważniejsza niż gra w My Fantasy.

Tester Avatar nerrux
    Jestem pewny, że @Amaski jest w stanie Ci pomóc znaleźć inny sposob

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Na której mapie obecnie najbardziej opłacałoby się użyć Złotego Pyłu?

Tester
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Prawdopodobnie Scythe, 30 sekund od minibossa 24h + szybkie dojście wszędzie w nowym upku.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Amaski Zobacz post
    Prawdopodobnie Scythe, 30 sekund od minibossa 24h + szybkie dojście wszędzie w nowym upku.
    To, eternia na eventy, ewentualnie jakieś miejsce typu otchłań, jeśli planujesz często chodzić.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Ja od siebie dodam Kłujący Wąwóz - blisko do Mesmenira, Termitów, trochę dalej do Banshee i Globala - taki idealny teleport "po środku wszystkiego", o ile nie przeszkadza Ci dobiegnięcie gdzieś w minutę, nawet do miasta po zdobyciu osiągnięcia za podróż koleją.

Komnata minotaura też niezła - blisko na jednego z najlepszych minibossów w grze, jakim jest Szczurołak.
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Wczoraj o 22:52
    Cześć zbóje

Użytkownik
    Równina Błyskawic
    Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)

Uprawnienia