Czym się różni mapa Groty Moqawi od Groty Moqawi* ?
Dokładnie nie wiem, ale ja miałem max 2/10, min 0/10 a średnio w okolicy 1 na 10, czyli 10%.
Mają mniejszą przeżywalność niż wiedźmini przy próbie traw.
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Ma ktoś możliwość pożyczenia dobrego EQ do pokonania Tyranozaura?
Mam 96 Lv, mag.
Całość wygląda tak że odbieram EQ przez handel, pokonuję tyranozaura, zwracam EQ (max. 7 dni). Gdyby nie zwrócił to admin ma pełne prawo je przekazać, spisywane i wysyłane są ID EQ.
Za wypożyczenie EQ mogę zapłacić ustaloną kwotę. Do handlu mogę dać w zastaw wartościowe itemy jak ktoś chce,
Piszę to publicznie aby każdy był spokojny o swoje EQ. Szczegóły na PW w grze, proszę o kontakt.
Jaka jest szansa na drop przedmiotu bijąc potwora solo, a jaka jest szansa bijąc potwory x2 we dwóch?
Szukam pomocy z questem Sekrety pustynnych grót. Mam problem i ustawieniem piedestałów z kamieniami na dobry kordach, probowałeś już wiele kombicnaji i sposobów. Jeśli ma ktoś jakieś tipy jak to zrobić chętnie wysłucham.
Ostatnio edytowane przez ushiro ; 30-06-2025 o 02:00
Tylko kolory kryształów są losowe jak coś.
Tak, każdy ma losowo. Wczoraj ogarnęliśmy z kordianem.
Mogę pożyczyć w zamian za tymczasowe udostępnienie nicku.
Całość wygląda tak, że zmieniam sobie nick na Antybristler, daję EQ, Ty pokonujesz Turanozaura, zwracam nick (max. 7 dni). Gdybym nie zwrócił, to admin ma pełne prawo go przekazać.
Piszę to publicznie, abyś był spokojny o swoją nazwę gracza. Szczegóły na PW w grze, proszę o kontakt.