Strona 1160 z 1160 PierwszyPierwszy ... 160660106011101150115811591160
Pokaż wyniki od 17,386 do 17,400 z 17400

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik
    https://mfo3.pl/r/bb74c7901 - mam pytanie, co ja źle zrobiłem w tej walce i dlaczego Banshee używała zapobiegliwości w 45 turze?

Za mało jej dmg zadałeś w stosunku do tego, ile uleczyłeś na zombi.
    Nie znam dokładnych progów.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

O ile jest obniżany bonus przywracania HP na prymitywnych kiedy atakujemy podrząd ale inny cel?
    Le tits now

Użytkownik
    Czy "o kurczę" wściekłego kuraka zadaje obrażenia nawet na nietykalności?

Użytkownik
    Ma ktoś jakiś fajny skrypcik na woja 80+ do solowania bogini i demona?

Użytkownik
    20 min latania po uroczysku i okolicznych mapach i żadnego pióra kukułki nie ma .... co autor miał namyśli, żeby ono polecialo .....

Cytat Napisał Tatsumaru Zobacz post
    20 min latania po uroczysku i okolicznych mapach i żadnego pióra kukułki nie ma .... co autor miał namyśli, żeby ono polecialo .....
    Z moich obserwacji pióro i ta roślinka pojawiają się jeden raz dziennie, albo na 24h.
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Z moich obserwacji pióro i ta roślinka pojawiają się jeden raz dziennie, albo na 24h.
    raz dziennie, ale oczywiście opis w labolatorium jest zły, bo napisane jest typowo tylko o uroczysku, a powinno być napisane w uroczysku i okolicach czy jakoś tak

Użytkownik Avatar Vami
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Nie jestem w stanie Ci powiedzieć, jaki to jest czas, ale piórko pojawia się zdecydowanie częściej. Zwróciłem na to uwagę, bo miałem je w miejscu, gdzie co chwila zaglądałem przy przechodzeniu fabuły.
    Ale to jest dowód typu "trust me, bro".

Ja otrzymalem informacje ze sie odnawiają co 12 godzin i tak faktycznie u mnie było
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar bxp
    Tak się zastanawiam, czy jest sens używać zaklęć obszarowych typu burza błyskawic, wichura itd. przy expieniu? Niby się atakuje kilka celów, ale jest ryzyko chybienia (czego nie ma przy zaklęciach; burzy błyskawic nie biorę pod uwagę) oraz hp zbija się wolniej, a wiadomo, że jak pierwszy potworek padnie, to z drugim jest już łatwiej. Wiadomo, że jak się założy taką wichurą klątwę magicznemu potworkowi to jest on kompletnie niegroźny, ale jak tak patrzę po swoich raportach to statusy nakłada się rzadziej niżby się chciało, no i są te głupie chybienia.

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał bxp Zobacz post
    Tak się zastanawiam, czy jest sens używać zaklęć obszarowych typu burza błyskawic, wichura itd. przy expieniu? Niby się atakuje kilka celów, ale jest ryzyko chybienia (czego nie ma przy zaklęciach; burzy błyskawic nie biorę pod uwagę) oraz hp zbija się wolniej, a wiadomo, że jak pierwszy potworek padnie, to z drugim jest już łatwiej. Wiadomo, że jak się założy taką wichurą klątwę magicznemu potworkowi to jest on kompletnie niegroźny, ale jak tak patrzę po swoich raportach to statusy nakłada się rzadziej niżby się chciało, no i są te głupie chybienia.
    nie ma sensu
    jedyne przydatne zdolnosci do expienia to leczenia, przeczekanie, podwojny drenaz i mega drenaz na grupy x3, wszystko inne kosztuje za duzo many i wcale nie przyspiesza walki (albo nawet i w ogole nie dziala na potwory z jakiegos dziwnego powodu)
    ::::​)

jak się dobrze ustawi statystyki to ma sens, ale tylko przy skomplikowanym skryptowaniu na potwory o wiele wyższe poziomowo
    Cześć zbóje

Jakie zdolności dla maga z tego upka są warte uwagi?
    Żółwie tańczą jak szalone...

Magiczna intuicja i pocisk oświeconych
    Cześć zbóje

Uprawnienia