No nieźle, ankieta czy tomi ma odpowiadać na wyniki ankiet, zróbcie może jeszcze ankietę do tego czy ta ankieta powinna mieć ankietę z wyników której będzie wiadomo czy założyć jeszcze kolejną ankietę
No nieźle, ankieta czy tomi ma odpowiadać na wyniki ankiet, zróbcie może jeszcze ankietę do tego czy ta ankieta powinna mieć ankietę z wyników której będzie wiadomo czy założyć jeszcze kolejną ankietę
This is a certified hood classic
Jak propozycja ma być zrobiona, to jest przenoszona do zaakceptowanych. Jeśli nie jest przeniesiona, to nie będzie zrealizowana.
Bardziej jest kwestia "czyszczenia" tego działu i przenoszenia do Archiwum po np. miesiącu
Jako osoba, która swoją grę zaczynała w 2018 roku - zaraz po dodaniu Wyklętej Góry, znakomicie wspominam content z tamtych mopowych aktualizacji, uważam że wykonali z nim świetną robotę. Było co robićNo ale zastanów się komu to było potrzebne?
Nie mam zamiaru dyskutować z tobą o kadrze serwera testowego, choć mam trochę wiedzy na ten temat i na twoim miejscu darowałbym sobie takie labilne sądy (a przynajmniej wypowiadanie ich publicznie).Odkąd Denol jest głównym koordynatorem to te upki wychodzą szybciej bo też on się bardziej przykłada od poprzednika, ale przecież Denol nie będzie wiecznie testować i zarządzać testerami, a wtedy już więcej upków w tej grze nie zobaczycie.
Bo trzeba go było dopracować.Lepiej się zapytaj "krasnoludków" czemu gotowy upek miał poślizg pół roku :/
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 19-06-2025 o 14:18
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Tylko że MOP został wyrzucony długo po tym, jak przestał być koordynatorem. Ale Ty wiesz lepiej, jak każdy w tej grze.Nie bez powodu Tomi wyrzucił MOPa z testowego ale Ty wiesz lepiej, jak każdy w tej grze.
Bywają propozycje, które na początku są na początku odrzucane, a po czasie jednak są realizowane. Na przykład łowienie rybek, albo coś bliższego czasowo - karty potworów z mini-eventu walentynkowego.zawsze można napisać że propozycja do rozważenia, krótko i daje nadzieje
Napisałeś ogólnie, więc to nie moja wina, że nie doprecyzowałeś.Średnią to powinieneś z ostatniej dekady wyciągnąć, a nie od początku gry
To w końcu te upki wychodziły 6 lat czy piszesz jedynie swoje domysły?pewnie kiedyś jakiś upek będzie wychodził te 6 lat
Mu chyba chodziło o nowych Testerów a nie nowych graczy.Nowych nie będzie. Nie mają z kim grać na niskoch poziomach i szybko odchodzą. Zwykle nie są w stanie nawiązać żadnych relacji. Jedyną nadzieją dla nowych graczy od dawna były grupy społecznościowe Diablo i Black Legion.
Kto tak mówił? Bo raczej nie ekipa, która finalizowała Nordię (czyli głównie obecna ekipa).A przecież mówili że Nordia wyjdzie szybciej niż Devos bo już tą Nordię coś zrobili nim wypuścili Devos.
Czy ja pisałem że gdy go wyrzucono był koordynatorem? Proszę nie manipulować moimi wypowiedziami, powiedziałem tylko że Denol jest aktywniejszy.
Miłego dnia
Jesli ta wersja to:Słyszałem inną wersję, ale widzę że dalsza dyskusja do niczego nie prowadzi.
BoBURŻUJSTWOirena, serdel i skuz musieli pozbierać cukierki dla Telimeny, zeby miec przewagę nadLUDEMPRACUJĄCYMzwyklym graczem (albo jakas inna z tego rejestru), to ci musze powiedziec, ze slyszales durną.
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 19-06-2025 o 15:33
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
W głównej mierze propozycje celujecie do proofa, tomi skupia się na błędach.
Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat
Paradoksalnie proponujecie to, żeby Administracja odpowiadała na wasze propozycje, czyli jak się zgodzą, to zgadzają się z tą propozycją, a jak się nie zgodzą, to i tak zgadzają się z tą propozycją, bo udzielili odpowiedzi.
Czyli jeśli nikt nie odpowie to tak, jakby propozycja została odrzucona? Ale jeśli ktoś odpowie to czy propozycja została przyjęta, nawet, jeśli odpowiedź będzie negatywna?
?????
Zgaduję, że jeśli jakaś propozycja zyskuje wystarczającą trakcję, jest ułożona w sposób zwięzły i wyjaśniający to, co ma wnieść/zmienić i jest to coś REALISTYCZNEGO do zrealizowania, to na odpowiedź możecie raczej liczyć. Ale nadal - propozycja jest jedynie sugestią zmiany, a nie ustawą, która wymaga rozpatrzenia.
W moim wypadku był to chyba brak aktywności, ale mogę nie wiedzieć dokładnie z uwagi na to, że nie zagłębiałem się w ten temat za bardzo.Nie bez powodu Tomi wyrzucił MOPa z testowego ale Ty wiesz lepiej, jak każdy w tej grze.
Tak tylko przypomnę, że poza mną był jeszcze Koridor
Ale ogólnie preferowałem mniejsze projekty, co widać po aktualizacjach jakie wtedy wychodziły. (nadal jestem ich fanem, bo dużo szybciej się wyda taką samą ilość contentu w postaci małych aktualizacji, niż 1 wielkiej)
Potwierdzam, mój tempus wymagał tylko 4 ognistych fragmentów (i to tylko dlatego, że w recepturze kazało mi zgasić płomień i znowu rozpalić), a według leona byłam w elicie
- - - - - - - - - -
Dokładnie, na jakieś ważne i sensowne propozycje Tomi/koordynator często odpowiadał.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!