Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)
Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia
Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić
Według mnie to nie jest błąd gry
W innych prograch jest podobnie a nawet jakieś gemy bierności dają warte 10k które nie schodzą z targu. Już bym wolał jakieś zestawy mikstur specjalnych które wykorzystam. W tej chwili bardziej się opłaca wymieniać składniki z potworów niż składniki dzienne.
Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat
Też mam wrażenie, że nagrody za progi wymian są zbyt niskie. To zawsze było coś wartościowego - Zdolność na swój przedział poziomowy, na wyższym progu unikat. Tymczasem za 300 jajek, czyli za miesiąc zbierania, dostałam Kulę Piorunów. Kompletnie nieadekwatne, kiedy za jedną wymianę dostaję coś lepszego - zdolność na 70 poziom lub mikstury specjalne. Ta gra zawsze nagradzała regularność, ale tutaj to trochę jakby śmianie się w twarz...
Fajnie by było, gdyby ktoś przynajmniej dał znać jakich nagród można oczekiwać za dany próg, bo jak na razie byłam rozczarowana prawie za każdym razem.
Nagrody za progi powinny byc zwiazane z aktualnym miastem nie 2 wstecz
Moim zdaniem fajnie jakby nagrody za progi były jawne - do sprawdzenia u danego npc. W niektórych przypadkach (farma kurthus) nawet progi nie są podane, tylko wieczny komunikat, że muszę zebrać więcej
Po jakimś czasie od wejścia upka są one podawane przez Twórców w poradnikach. https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post331371
Więc teoretycznie nie byłoby chyba przeciwwskazań, żeby były one dostępne z poziomu gry
(o ile komuś się to chce wklepywać)
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.