Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Temat: Tropiciel zagadek

Użytkownik Avatar RaZoR

Tropiciel zagadek

Witam, otwieram temat zeby zdobyc zbior informacji gdzie wszyscy znalezli swoje 5 artefaktow. Ja aktualnie mam 4 z 5 i nie mam pojecia gdzie szukac ostatniego. Ja swoje znalazlem tak, jeden za odczytanie luster u czarnoksieznika, drugi za odpalenie 5 posogow w dzungli, trzeci dostalem od malpy w ktora strzelilem z procy w jaskini w dzungli i czwarty wykopalem z groty moqawi. Wiem ze Fusia ma poradnik w prezentacji ale przelecialem chatke po ubiciu pantery i tam pusto, port handlowy w beczkach brak, kupca o wieczornej porze w scythe nie mam. Jezeli ktos mial gdzie indziej swoje artefakty prosze smialo pisac.
    Ostatnio edytowane przez RaZoR ; 10-06-2025 o 10:31

Tester
    W kopalni mogą być max 2 artefakty, obawiam się, że właśnie tam może być twój ostatni, choć pewności oczywiście nie mam.

Użytkownik Avatar RaZoR
    Cytat Napisał Amaski Zobacz post
    W kopalni mogą być max 2 artefakty, obawiam się, że właśnie tam może być twój ostatni, choć pewności oczywiście nie mam.
    Tutaj mam pytanie skoro za jednym razem doszedlem do ostatniego poziomu kopalni to nadal musze tam wracac i sprawdzic czy jest tam artefakt? Jesli tak to to troche chore ze trzeba wydac 6k eny aby zdobyc osiagniecie plus 200 zetona.

Tester
    Cytat Napisał RaZoR Zobacz post
    Tutaj mam pytanie skoro za jednym razem doszedlem do ostatniego poziomu kopalni to nadal musze tam wracac i sprawdzic czy jest tam artefakt? Jesli tak to to troche chore ze trzeba wydac 6k eny aby zdobyc osiagniecie plus 200 zetona.
    Artefakt może nawet jeden się nie pojawić nawet jak przejdziesz całą do 200 poziomu. Natomiast nie mam pewności, że w kopalni jest twój drugi artefakt, po prostu patrząc na to co napisałeś to jedyne co przychodzi mi do głowy.

Użytkownik Avatar RaZoR
    Cytat Napisał Amaski Zobacz post
    Artefakt może nawet jeden się nie pojawić nawet jak przejdziesz całą do 200 poziomu. Natomiast nie mam pewności, że w kopalni jest twój drugi artefakt, po prostu patrząc na to co napisałeś to jedyne co przychodzi mi do głowy.
    Rozumiem, dlatego zalozylem temat aby sprawdzic czy ktos mial gdzie indziej niz wyzej wyznaczone lokacje, moze cos ominalem a moze masz racje ze trzeba wrocic do groty

1. Kopalnia
    2. Kopalnia nr 2
    3. Obraz maga
    4. Zakapturzony
    5. Posągi
    6. Małpka
    7. Chata zioma od ptero po queście

Użytkownik
    W porcie handlowym artefakt pojawi się jak u Yukiego wykonasz krysztal w zadaniu Sekrety Pustynnych Grót odbierasz od niego i on idzie do Oasis i w porcie obok skrzynki na 25

Użytkownik Avatar RaZoR
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    1. Kopalnia
    2. Kopalnia nr 2
    3. Obraz maga
    4. Zakapturzony
    5. Posągi
    6. Małpka
    Mialem 1 w kopalni, obraz maga, posagi i malpka reszty nie mam

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Czembro Zobacz post
    W porcie handlowym artefakt pojawi się jak u Yukiego wykonasz krysztal w zadaniu Sekrety Pustynnych Grót odbierasz od niego i on idzie do Oasis i w porcie obok skrzynki na 25
    Wykonane artefaktu nie ma

No to łap za kilof i do kopalni

Mi w kopalni pojawił się później.
    Tzn. po przekroczeniu jakiegoś etapu fabuły

Użytkownik Avatar RaZoR
    Wchodzenie do kopalni kolejny raz po artefakt troche nie na miejscu pierwsze dojscie do samego konca zjadlo prawie 3k eny

Ja wykopałem oba w jednym podejściu, fabularnie to było jeszcze przed robakiem

Użytkownik
    1. Kopalnia
    2. Kopalnia nr 2
    3. Obraz maga
    4. Zakapturzony
    5. Posągi
    6. Małpka
    Nie miałam ani 3, ani 5, ani 7. Musi gdzieś być jeszcze jedno miejsce...

Uprawnienia