Nie lubię się powtarzać , ale z własnej inicjatywy po części zostałem do tego zmuszony więc no. Odnośnie robaka który zrobił się P2winn , jak można się domyślić, przy rashowaniu lv i wyzwalaniu tony MF można było na luzie zbić na początku, po czasie wychodzi opcja z krwawym szałem bądź maską udręki, a teraz pseudo "fochy" bo ktoś się musi zgodzić żeby zmiana została cofnięta cyrk na kółkach xd , mało tego testowane było 5 lat i NIKT dosłownie nikt nie sprawdzał czy coś się da zrobić z krwawieniem , i teraz panie Violeta( czy Pani bo patrząc po nicku to dość ciężko określić na pierwszy rzut oka, ale no takie czasy teraz mamy)wracając, proszę mi nie pitolić za przeproszeniem że szczuje kogoś na siebie , wyrażam swoje zdanie które i tak jest w dość kulturalny sposób wydaje mi się opisane. Jesteśmy uzależnieni od " kaprysu" twórcy i to jest tu problem, nie fakt że Twoim zdaniem najlepiej było by przemilczeć takie tematy, a mógłbyś napisać chociaż może dlaczego. Ja rozumiem że były tester może sobie rashować bossa( jak wyda MF to i szary śmiertelnik pewnie by mógł ) , unikata czy nawet globala a największa afera powstaje wokół bossa bo czegoś ktoś nie sprawdził, i teraz jest to u ważne jako błąd. To jak to jest z tą sprawiedliwością w grze, gracze zbili omijając krwawienie , i teraz znów "włączyliście je" to zdecydujcie się bo moim zdaniem średnio sprawiedliwym jest żeby gracze było podzieleni między tym jak i na którym lv bić. A skoro tak wszystko jest kontrolowane i wypominane to rozumiem że rankingi ubicia robaka zostaną wyzerowane skoro , wszyscy z top 15 ubili za pomocą krwawego bądź maski . No czy to nie brzmi jak kiepski żart
Ps. Panie Hubiot, przy okazji prosiłbym o poinformowanie mnie w miarę możliwości który dokładnie punkt regulaminu złamałem bo nie raczył Pan napisać