Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 40

Temat: [MAPA] Podziemia Scythe

Użytkownik
    Cytat Napisał Absolute Zobacz post
    Pokonanie Tyranozaura raczej nie odblokowuje żadnego przejścia. Kraty przy gargulcu z klawiaturą odblokowujemy strzelając z procy w fontannę znajdującą się w północno-zachodniej części Scythe. Przycisk przy gargulcu na lewo od drabiny prowadzącej do Magazynu Handlowego (żeby móc tam wejść trzeba pokonać Wodza) odblokowuje kraty znajdujące się na prawo od zielonego portalu, za nimi znajduje się przejście do Podziemia Scythe: Stary Korytarz. Poza tym brakuje oznaczeń grobu Madame Laxenne i grupy Trupich Golemów*5 powiązanych z questem "Swoją drogą".
    Dodam te rzeczy, nie dotarłem jeszcze za kratę.

Cytat Napisał JeGGeRr Zobacz post
    Nie tak jak odblokowuje się kraty tylko bardziej przejście od strony magazynu po pokananiu wodza, górna krata https://prnt.sc/dADnuiqCcygB nadal zablokowana chyba że czegoś nie zrobiłem . Dolna , dokładnie po strzeleniu z procy w dzbanek w fontannie, nie jestem pewny czy raz wystarczy czy więcej.
    Strzelałem w fontannę z każdej strony i nic się nie stało. To mi potem powiedzieli, że coś się zadzieje jak pokonamy Tyranozaura.
    Ktoś pamięta dokładnie skąd strzelał?

I zmienię mapkę

Użytkownik Avatar JeGGeRr
    No dokładnie, więc dolna krata do otwarcia górna nie, ale po wodzu przejście z drugiej strony jest
    Jesteśmy inni więc nie porównuj nas do nikogo

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post

Strzelałem w fontannę z każdej strony i nic się nie stało. To mi potem powiedzieli, że coś się zadzieje jak pokonamy Tyranozaura.

I zmienię mapkę
    strzelając od prawej strony, jeden krok w lewo od ściany, udało się.

- - - - - - - - - -

skąd wziąć kluczyk do skrzynki pod gargulcem?
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Jeśli chodzi ci o złotą skrzynkę, to klucz do niej otrzymujemy za wykonanie questa Swoją Drogą.
    To offend a weak man, tell him the truth.

Użytkownik Avatar Clover
    Jeśli chodzi ci o złotą skrzynkę, to klucz do niej otrzymujemy za wykonanie questa Swoją Drogą.
    a skąd wziąć ten quest?
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

a skąd wziąć ten quest?
    Od Trupiego Golema w Podziemia Scythe: Stary Korytarz. Dostępny po zabiciu Wodza.

Użytkownik
    Dobra, pokonam wodza i pozmieniam mapkę, bo teraz jest jeszcze trochę za dużo niewiadomych.

Użytkownik
    strzelając od prawej strony, jeden krok w lewo od ściany, udało się.

- - - - - - - - - -

Potwierdzam, strzał z pola [12:26] w Scythe blokuje fontannę
    Ostatnio edytowane przez Hidi ; 21-05-2025 o 21:27

Użytkownik Avatar JeGGeRr
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post

I zmienię mapkę
    Ci kit wciskali xD
    Z fontanną troche zabawy jest ale potwierdzone info, choć nie do końca wiem ile razy dokładnie
    Jesteśmy inni więc nie porównuj nas do nikogo

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał JeGGeRr Zobacz post
    Ci kit wciskali xD
    Z fontanną troche zabawy jest ale potwierdzone info, choć nie do końca wiem ile razy dokładnie
    ? jeden strzał zadziałał. Może trzeba najpierw obczaić przycisk wciskany przez wodę, żeby zadziałało, ale to wszystko, co zrobiłam związanego z tym miejscem.

? jeden strzał zadziałał. Może trzeba najpierw obczaić przycisk wciskany przez wodę, żeby zadziałało, ale to wszystko, co zrobiłam związanego z tym miejscem.
    U mnie również zadziałał jeden strzał z procy. Najpierw sprawdziłem przycisk, potem strzeliłem.

Co do procy, skąd wziąć otoczaki do niej? I druga kwestia, może warto stworzyć oddzielny poradnik gdzie i kiedy tej procy możemy używać, bo kilka miejsc jest w obecnej fabule
    Le tits now

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Tensa Zangetsu Zobacz post
    Co do procy, skąd wziąć otoczaki do niej?

I druga kwestia, może warto stworzyć oddzielny poradnik gdzie i kiedy tej procy możemy używać, bo kilka miejsc jest w obecnej fabule
    z kopania ponoć

I mean, nikt ci nie broni stworzenia takowego. Można w sumie tam również dodać miejsca śnieżkowe I guess.

Użytkownik
    U mnie również zadziałał jeden strzał z procy. Najpierw sprawdziłem przycisk, potem strzeliłem.
    I u mnie też jeden strzał, po sprawdzeniu przycisku. Po prostu do tej pory ze złego miejsca strzelałem

Użytkownik
    Czy ja dobrze podałem rozwiązanie zagadki gargulca? Bo nie wchodzi mi.

Uprawnienia