No dokładnie, więc dolna krata do otwarcia górna nie, ale po wodzu przejście z drugiej strony jest
Jesteśmy inni więc nie porównuj nas do nikogo
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Jeśli chodzi ci o złotą skrzynkę, to klucz do niej otrzymujemy za wykonanie questa Swoją Drogą.
To offend a weak man, tell him the truth.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Dobra, pokonam wodza i pozmieniam mapkę, bo teraz jest jeszcze trochę za dużo niewiadomych.
Co do procy, skąd wziąć otoczaki do niej? I druga kwestia, może warto stworzyć oddzielny poradnik gdzie i kiedy tej procy możemy używać, bo kilka miejsc jest w obecnej fabule![]()
Le tits now
Czy ja dobrze podałem rozwiązanie zagadki gargulca? Bo nie wchodzi mi.