Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
2. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

0 0%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

2 100.00%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: [P?] Mogę okraść handlarza ponownie

Użytkownik Avatar MrEliteVIP

[P?] Mogę okraść handlarza ponownie

Hejka nie mam pojęcia czy powinno tak być aczkolwiek mogę ponownie okraść handlarza w Scythe (ten od papierów z wozu konnego) mam opcje dialogowe takie jak bym go pierwszy raz chciał okraść i hasła są takie same jak w notatniku gdy poprzednim razem go okradałem. Okradałem go ze wszystkiego wcześniej i wyrobiłem się w czasie więc zastanawiające było że możliwa jest powtórka. Wolę to zgłosić bo jeszcze się okaże że można farmić itemy na 90.

Przeglądarka/OS: Win 11 Brave

Nie wiem ale wole być pewny
    #repairtanatos

Super Moderator
    Ponieważ ta zagadka wyglądała na początku aktualizacji nieco inaczej i można ją było zepsuć, została udostępniona możliwość ponownego zaliczenia dla osób, które nie zrobiły jej w 100%.
    Najwidoczniej osoby, które zagadkę zaliczyły w obecnej formie, a w starej nie, dostały w pewnym sensie rykoszetem. Nie ma jednak z tego żadnej korzyści poza możliwością przespacerowania się po piętrze.

Cytat Napisał proof Zobacz post
    Ponieważ ta zagadka wyglądała na początku aktualizacji nieco inaczej i można ją było zepsuć, została udostępniona możliwość ponownego zaliczenia dla osób, które nie zrobiły jej w 100%.
    Najwidoczniej osoby, które zagadkę zaliczyły w obecnej formie, a w starej nie, dostały w pewnym sensie rykoszetem. Nie ma jednak z tego żadnej korzyści poza możliwością przespacerowania się po piętrze.
    To dlaczego właśnie w tym momencie nie dość że miałem 2 ostatnie skrzynie do otwarcia (ponieważ były pozostałe otwarte) to jeszcze dostałem eq unikatowe na 90p?

P.S.
    Dodam że to nie mój pierwszy a drugi raz jak go okradłem więc uważam że to błąd.
    #repairtanatos

Super Moderator
    EQ 90lv jest właśnie za pełne zaliczenie "misji", więc to dobrze, że je dostałeś.

Odkąd działanie się zmieniło (zamknięcie skrzynek na szyfr) można wchodzić bez ograniczeń do momentu, kiedy wszystkie skrzynki nie zostaną otwarte. Na każde kolejne wejście obowiązuje cooldown o długości zależnej od tego, czy zeszliśmy z piętra przed powrotem aukcjonera do cechu.

Cytat Napisał proof Zobacz post
    EQ 90lv jest właśnie za pełne zaliczenie "misji", więc to dobrze, że je dostałeś.

Odkąd działanie się zmieniło (zamknięcie skrzynek na szyfr) można wchodzić bez ograniczeń do momentu, kiedy wszystkie skrzynki nie zostaną otwarte. Na każde kolejne wejście obowiązuje cooldown o długości zależnej od tego, czy zeszliśmy z piętra przed powrotem aukcjonera do cechu.
    Ok dzięki za odpowiedź. Chyba można zamknąć.
    #repairtanatos

Uprawnienia