Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Temat: Droga pięści - IgaKOX

Użytkownik

Droga pięści - IgaKOX

Cześć,
    *jak możecie przenieście do odpowiedniego działu - chyba inicjatywy graczy*
    Z racji że osiągnąłem w tej grze absolutnie WSZYSTKO.
    To postanowiłem zrobić challenge na zabijanie wszystkich bossów na strzała.
    https://mfo3.pl/r/b956cf8ce - przykładowy raport.
    Staty ładuje głównie w atak - są drobne odchyły bym mógł realizować event ale to nie zmienia za dużo.
    Moje statystyki wyglądają następująco:
    Nazwa:  obraz_2025-04-28_094135373.png
Wyświetleń: 327
Rozmiar:  135.1 KB
    Całościowy build prezentuje się następująco:
    Nazwa:  obraz_2025-04-28_094231556.png
Wyświetleń: 335
Rozmiar:  407.5 KB
    I teraz mam pytanie do was czy da radę jakoś podbić te obrażenia bez podbijania ataku? bo teraz to już się giga słabo skaluje.
    Zastanawiam się nad dodaniem punktów statystyk w szczęście bo wydaję mi się że nie wykorzystuje potencjału krytycznego ciosu czyli.
    baza ciosu*(krytyk)1,33*1,2
    Przez tego lucka mój wzór na hita to raczej tylko baza*wzmocnienie z krytycznego ciosu.
    Co myślicie? Może jest jakaś lepsza zdolka od krytycznego ciosu?
    A może macie jakieś propozycje itemków które by lepiej fitowały - jestem otwarty na sugestie. Śmiało piszcie.
    Ogólnie nie jest źle bo już na 55 bije więcej niż ludzie na 80 lvlu XD
    https://mfo3.pl/r/b3b47efc1

Użytkownik
    Wal tyle razy ryzykowny aż ci siądzie krytyk

Użytkownik Avatar Clover
    dla ciebie krytyczny cios będzie prawdopodobnie najlepszy. Większy potencjał mają szczęśliwy cios i ryzykowny (ryzyk to baza*1,3*krytyk, jeśli wejdzie), ale do tego potrzeba przewagi szczęścia.
    dodatkowo z tego co mi wiadomo, krytyk to 1,4, ale mogę się mylić

- - - - - - - - - -

Miło widzieć kogoś innego podążającego ścieżką destrukcji bossów btw
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar Luxferre
    nie wiem jak jest z atrybutami na bossach, pewnie maja wszystkie na 0 albo nawet na plusie, ale atrybutowe ataki magiczne (lodowy atak itp) moga potencjalnie zwiekszyc obrazenia az o 50% jezeli dobrze rozumiem ich dzialanie, nie wliczajac krytow
    ::::​)

Użytkownik Avatar Azekar
    Najszybciej z ekwipunku to będzie raczej założenie nowych itemow wraz z lvlem. Luckowy nie ma sensu, jeśli budujesz się typowo pod atak, a nie szczęście. Najlepszy wybór to ryzykowny/krytyczny i liczyć na to, że po prostu wejdzie.
    Miło jest być ważnym, ale ważne jest być miłym.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    nie wiem jak jest z atrybutami na bossach, pewnie maja wszystkie na 0 albo nawet na plusie, ale atrybutowe ataki magiczne (lodowy atak itp) moga potencjalnie zwiekszyc obrazenia az o 50% jezeli dobrze rozumiem ich dzialanie, nie wliczajac krytow
    To jest bardzo zależne od bossa. Generalnie jednak, jak boss używa elementu, to ma go na +25.

- - - - - - - - - -

w sumie jak ci nie zależy na wygraniu w pierwszej turze, to gniewny brzmi rozsądnie. Jak twoje hp spadnie do 20%, to masz bonus 30% do obrażeń, bez kosztu celności.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Nie mogę doczekać się twojej potyczki ze Zmorą.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    https://mfo3.pl/r/b01b6cbca
    Nie no jaki scam te bossy XD
    Wszystkie bossy od chyba eliar (na pewno od devos) tak reagują na mobilkę, możesz użyć normy 2 razy do zdjęcia osłonek/ poczekać aż druga minie, zanim rzucisz drugą mobilkę.

Przecież masz 55 poziom, możesz użyć Wypadu na siebie

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Przecież masz 55 poziom, możesz użyć Wypadu na siebie
    to go zabije prawdopodobnie

Cytat Napisał Clover Zobacz post
    stąd "" na końcu wiadomości

A może chybi akurat?

Użytkownik
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Potwierdzam zabija mnie
    XD

Uprawnienia