Strona 34 z 34 PierwszyPierwszy ... 24323334
Pokaż wyniki od 496 do 502 z 502

Temat: Wasze najlepsze/najciekawsze raporty z walk

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Cooliak Zobacz post
    Po prostu chodzi o sam fakt tego że na postaci na której serafina nawet nie ubito jest już ponad 80. To jest parę miesięcy expienia skrócone w jakiś tydzień expienia na evencie. Więc wyjaśniając: nie sądzę że nawet w humorystyczny sposób jest się tutaj czym chwalić bo oczywiście chodzi o [CENZURA]. Tak samo jak w przypadku ostatniej gwiazdy dramy.
    Zazdrościsz, bo nie one-shotowałeś nigdy serafina.
    Ja wciąż czekam, aż Bartłomiej dalej pójdzie z fabułą, bo on one-shotuje bossidła na niższym poziomie ode mnie, ale póki co jestem chyba pierwszą osobą, która zone-shotowała go.

https://mfo3.pl/r/b079e01b1

Walka trwająca 84 tur. Pod sam koniec, gdy Tyranozaur ma użyć Śmiertelnego Drenażu 7 tur po ostatecznym Ugryzieniu Trwogi, mimo przerażającej przewagi w postaci dubla, śpiącego przeciwnika przez cały okres trwania statusu i posiadania takiej ilości HP że wydało się, iż nie mam szansy w ostatnich ruchach zadać wystarczająco obrażeń, by wykończyć dinozaura, dwa rekordowe krytyki odwróciły losy uczestników.
    ~Pozdrawiam Użytkownik.

Tester
    Cytat Napisał Patryk Szczęście Zobacz post
    Bardziej ciekawa w tym raporcie to jest raczej analiza. Czemu pokazuje, że mialeś 3274 maxHP, kiedy w walce miałeś 4092HP?

Redaktor Avatar Fresher
    Cytat Napisał Amaski Zobacz post
    Bardziej ciekawa w tym raporcie to jest raczej analiza. Czemu pokazuje, że mialeś 3274 maxHP, kiedy w walce miałeś 4092HP?
    Bo zakończył walkę z osłabieniem.
    Reputy tutaj

Użytkownik Avatar Clover
    https://mfo3.pl/r/b6c28e207 fajna walka, 10 lvl na szczerym polu

Co tu się stalo?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Cytat Napisał Nasciturus Zobacz post
    Co tu się stalo?
    Tepnął do eterni i w tym czasie go zbójkowali na termitach :P.
    Szkoda czasu na społeczeństwo mfo3

Uprawnienia