Strona 1150 z 1156 PierwszyPierwszy ... 15065010501100114011481149115011511152 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,236 do 17,250 z 17330

Temat: [ Pytania ]

Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    Czy nietykalność nie była za mocna w trakcie iś w eliar?
    Wydaję mi się że unikaty nordyjskie nie dawały autostatusu, jaki jest powód przywrócenia autostatusów?
    oczywiscie, że dawały
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    Czy nietykalność nie była za mocna w trakcie iś w eliar?
    Wydaję mi się że unikaty nordyjskie nie dawały autostatusu, jaki jest powód przywrócenia autostatusów?
    Nie, nie była. Nietykalność była najbardziej problematyczna na PvE bo tworzyła przepaść, pomiędzy osobami posiadającymi artefakt a tymi, którzy go nie mieli (istniały dwa przedmioty, które w ogóle tą nietykalność dawały, w tym jeden bodaj był dostępny ponad limit poziomowy i dawał sporo negatywów.
    Był drobny problem na igrzyskach, kiedy panowała meta na Ślepa furia w full atak, ale to raczej były początkowe miesiące eventu bo później spopularyzowało się branie większych defów i łapki garudy.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Clover Zobacz post

czym są standardowe autostatusy?
    Bariera/Mag, Pomyślność, Przyspieszenie, Regeneracja (tu wykluczona), Precyzja, Refleks.
    Zgaduję, że kryterium jest takie, że są to autostatusy, które występują na więcej, niż 1 przedmiocie i są to autostatusy dostępne na ekwipunku sprzed nordii (i chyba tylko pozytywne, choć kto wie, może dałoby się namówić na negatywny).

Użytkownik
    a jak sie zapisać?

https://imgur.com/a/LNKoWGw
    I klikasz: zapisz się
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Czy da się w skrypcie ustawić "pomijanie" danego potwora (magicznego), który nie ma many? Próbuję cokolwiek z ustawieniem "ostatnie zadane obrażenia == magiczne" ale nic mi to nie daje i nadal bije tego samego moba.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Czy da się w skrypcie ustawić "pomijanie" danego potwora (magicznego), który nie ma many? Próbuję cokolwiek z ustawieniem "ostatnie zadane obrażenia == magiczne" ale nic mi to nie daje i nadal bije tego samego moba.
    warunki w skrypcie nie mogą wpłynąć na wybór przeciwnika. Niestety liczba opcji do wyboru przeciwnika jest mega ograniczona.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Cytat Napisał Clover Zobacz post
    warunki w skrypcie nie mogą wpłynąć na wybór przeciwnika. Niestety liczba opcji do wyboru przeciwnika jest mega ograniczona.
    a czyli lipa, bo to byłoby bardzo przydatne. Myślałem, że taki był zamysł wprowadzenia "automatycznego" celu, ale zgaduję, że tylko usprawniło wybieranie sojuszniczego celu. Dzięki.

Z jakich okazji otrzymujemy darmowy reset stat?
    Cześć zbóje

Tester
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Z jakich okazji otrzymujemy darmowy reset stat?
    Najbliższa chyba powienna być za 2 tygodnie w Dzień Dziecka.

Czytając sonet o kukułce zgubnopiórej
    Kod:
    Pióro Kukułki Zgubnopiórej – kukułki zgubnopióre występują naturalnie w Uroczysku na południe od Scythe. Ich pióra można pozyskać w mniej lub bardziej inwazyjne sposoby, jednak ptaków tych nie można zabijać. 
    Po zabiciu kukułki pióra szarzeją i marnieją, w związku z czym nie mają żadnej wartości w alchemii.Kukułka gubi pióra dość często – najczęściej podczas zwykłego lotu. 
    Wytrwały alchemik nie powinien mieć problemu ze znalezieniem satysfakcjonującej go ilości.

I czatując na uroczysku i okolicznych mapach ponad 10min nie znalazłem żadnego piórka. Czy coś robię źle?

Użytkownik
    Spróbuj podejść do tych latających ptaków i je spłoszyć, nie jestem pewny ale wtedy chyba mi sie pojawiły pióra.

Użytkownik Avatar Squadron
    Może ktoś wrzucić nowe skiny jakie weszły w tę aktualizację?
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    Może ktoś wrzucić nowe skiny jakie weszły w tę aktualizację?
    Tutaj są:
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post382863
    To offend a weak man, tell him the truth.

Użytkownik
    dzieki

Cytat Napisał oren noor Zobacz post
    Spróbuj podejść do tych latających ptaków i je spłoszyć, nie jestem pewny ale wtedy chyba mi sie pojawiły pióra.

u mnie bylo tak samo
    Cześć zbóje

Uprawnienia