Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: [Inne] Limit energii

Użytkownik

[Inne] Limit energii

Mam problem z: Brak wzrostu limitu energii

Opis problemu:
    Chciałem zapytać jak działa wbijanie lvla do powiększania się limitu eny, ponoć za kazdy lvl na głównej postaci podnosi się o jednej, na pobocznych co dwa lvl
    Zauważyłem że u mnie od jakiegos czasu wcale sie nie podnosi mimo wbijania lvl na głównej i pobocznych, mam jakiś błąd czy jest jakieś inne działanie o którym nie wiem?

Użytkownik Avatar Clover
    jeśli wcześniej wbiłeś wysoki poziom na jakiejś postce i ją skasowałeś, to nie uzyskasz bonusowych punktów, póki nie wyrównasz punktów, by się zgadzały.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik
    Usunąłem jedynie 30lvl, od tamtej pory wbiłem od zera 65, i 3 lvl na głównej postaci i nie zauważyłem żeby mi podbiło limit

Użytkownik Avatar Clover
    Twój limit energii po zdobyciu poziomu wynosi: max(obecny limit ; 200+kupiony_limit+lvl_głównej_postaci-1+suma_poziomów_pobocznych_postaci/2-liczba_pobocznych_postaci) o ile nie pomyliłam czegoś.
    Policz czy ci brakuje.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik
    A da się gdzies sprawdzić ile miałem kupione?

- - - - - - - - - -

Z kupionego limitu i z obliczenia z postaci wychodzi mi ze 1 brakuje, ale może jakoś źle obliczyłem, nie wiedziałem że z usuniętą postacią tak działa.
    Dzięki za info

Do zamknięcia!

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Dark Warriors Zobacz post
    A da się gdzies sprawdzić ile miałem kupione?

- - - - - - - - - -

Z kupionego limitu i z obliczenia z postaci wychodzi mi ze 1 brakuje, ale może jakoś źle obliczyłem, nie wiedziałem że z usuniętą postacią tak działa.
    Dzięki za info

Do zamknięcia!
    dobra, mój wzór nie do końca się zgadza, bo połówek nie bierze pod uwagę niestety, ale przybliżony jest

Uprawnienia