Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: [Inne] Limit energii

Użytkownik

[Inne] Limit energii

Mam problem z: Brak wzrostu limitu energii

Opis problemu:
    Chciałem zapytać jak działa wbijanie lvla do powiększania się limitu eny, ponoć za kazdy lvl na głównej postaci podnosi się o jednej, na pobocznych co dwa lvl
    Zauważyłem że u mnie od jakiegos czasu wcale sie nie podnosi mimo wbijania lvl na głównej i pobocznych, mam jakiś błąd czy jest jakieś inne działanie o którym nie wiem?

Użytkownik Avatar Clover
    jeśli wcześniej wbiłeś wysoki poziom na jakiejś postce i ją skasowałeś, to nie uzyskasz bonusowych punktów, póki nie wyrównasz punktów, by się zgadzały.

Użytkownik
    Usunąłem jedynie 30lvl, od tamtej pory wbiłem od zera 65, i 3 lvl na głównej postaci i nie zauważyłem żeby mi podbiło limit

Użytkownik Avatar Clover
    Twój limit energii po zdobyciu poziomu wynosi: max(obecny limit ; 200+kupiony_limit+lvl_głównej_postaci-1+suma_poziomów_pobocznych_postaci/2-liczba_pobocznych_postaci) o ile nie pomyliłam czegoś.
    Policz czy ci brakuje.

Użytkownik
    A da się gdzies sprawdzić ile miałem kupione?

- - - - - - - - - -

Z kupionego limitu i z obliczenia z postaci wychodzi mi ze 1 brakuje, ale może jakoś źle obliczyłem, nie wiedziałem że z usuniętą postacią tak działa.
    Dzięki za info

Do zamknięcia!

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Dark Warriors Zobacz post
    A da się gdzies sprawdzić ile miałem kupione?

- - - - - - - - - -

Z kupionego limitu i z obliczenia z postaci wychodzi mi ze 1 brakuje, ale może jakoś źle obliczyłem, nie wiedziałem że z usuniętą postacią tak działa.
    Dzięki za info

Do zamknięcia!
    dobra, mój wzór nie do końca się zgadza, bo połówek nie bierze pod uwagę niestety, ale przybliżony jest

Uprawnienia