Bez przesady, według mnie Ranczo na uboczu nie powinno być bójkowe. Mamy tu uprawy, krowy, ludzi, a tu nagle ta mapa jest bójkowa. Nawet z kultury głupio kogoś bójkować w tym miejscu mimo, że aktualnie jest to mapa bójkowa
Bez przesady, według mnie Ranczo na uboczu nie powinno być bójkowe. Mamy tu uprawy, krowy, ludzi, a tu nagle ta mapa jest bójkowa. Nawet z kultury głupio kogoś bójkować w tym miejscu mimo, że aktualnie jest to mapa bójkowa
Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 08-05-2025 o 12:49
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
wsm rel, na tym wydobyciu ropy też jest bójkowa - nie wiedzieć czemu
Natomiast w Devos w Starej Kopalni gdzie było kopanie, uzasadnione to było przez walkę o Niebieski Kryształ, ale tutaj?
Le tits now
Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 08-05-2025 o 15:32
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
U mnie się ropa paliła kilkadziesiąt lat temu i też nie jest związane z fabułą. Dlatego dzielnica górnicza nie powinna być bójkowa jeśli nie ma o co się bić.
Najbardziej neutralny gracz w MFO3. Zero konfliktu tylko 4fun.
U mnie bili się ostatnio na mieście, więc wszystkie miasta powinny być bójkowe, idąc tą logiką. A nie czekaj, tak zrobiła na początek My Mafia.
A u mnie w grodzie jest tak, że kobiety się nie biją. Więc zabrońmy im udziału w bójkach w mfo, które jest przecież odzwierciedleniem rzeczywistości
Czyli zgadzasz się z wyłączeniem bójek wszędzie poza globalem (i ew. innymi globalnymi eventami, jak np. Niebieski Kryształ)?
Wszystkie miejsca, które nie są powiązane bezpośrednio z fabułą lub w których śmierć nie zepsuje jakiejś części fabuły niestety mają bójkowanie włączone.
Chociaż i tak ja postuluję za kompletnym wyłączeniem bójek wszędzie, od zawsze.
Ostatnio edytowane przez Hubiot ; 09-05-2025 o 00:21
True, za, i tak bójki nie działają zbyt dobrze obecnie, jedynie jako narzędzie do psucia humoru innym graczom.
- - - - - - - - - -
well, nie byłoby to dzielenie graczy, jeśli otworzyć nowy z bójkami wszędzie, a na starym zlikwidować bójki, bo na tym nowym grałyby może z 3 osoby xD
Proszę nie zmieniać tematu na całkowite wyłączenie bójek TYLKO NA WYŁĄCZENIE ICH W MIEJSCACH GDZIE PO PROSTU NIE WYPADA. Nie po to zakładam temat by się tu pojawili niezadowoleni gracze że są bójki w grze z których nie ma i tak kompletnie żadnych korzyści
Proponuję wprowadzić limit bójek 1 na 12 h dla danego użytkownika.![]()