Bez przesady, według mnie Ranczo na uboczu nie powinno być bójkowe. Mamy tu uprawy, krowy, ludzi, a tu nagle ta mapa jest bójkowa. Nawet z kultury głupio kogoś bójkować w tym miejscu mimo, że aktualnie jest to mapa bójkowa
Bez przesady, według mnie Ranczo na uboczu nie powinno być bójkowe. Mamy tu uprawy, krowy, ludzi, a tu nagle ta mapa jest bójkowa. Nawet z kultury głupio kogoś bójkować w tym miejscu mimo, że aktualnie jest to mapa bójkowa
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 08-05-2025 o 11:49
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
wsm rel, na tym wydobyciu ropy też jest bójkowa - nie wiedzieć czemu
Natomiast w Devos w Starej Kopalni gdzie było kopanie, uzasadnione to było przez walkę o Niebieski Kryształ, ale tutaj?
Le tits now
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 08-05-2025 o 14:32
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
U mnie się ropa paliła kilkadziesiąt lat temu i też nie jest związane z fabułą. Dlatego dzielnica górnicza nie powinna być bójkowa jeśli nie ma o co się bić.
Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat
U mnie bili się ostatnio na mieście, więc wszystkie miasta powinny być bójkowe, idąc tą logiką. A nie czekaj, tak zrobiła na początek My Mafia.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
A u mnie w grodzie jest tak, że kobiety się nie biją. Więc zabrońmy im udziału w bójkach w mfo, które jest przecież odzwierciedleniem rzeczywistości
Czyli zgadzasz się z wyłączeniem bójek wszędzie poza globalem (i ew. innymi globalnymi eventami, jak np. Niebieski Kryształ)?
Wszystkie miejsca, które nie są powiązane bezpośrednio z fabułą lub w których śmierć nie zepsuje jakiejś części fabuły niestety mają bójkowanie włączone.
Chociaż i tak ja postuluję za kompletnym wyłączeniem bójek wszędzie, od zawsze.
Ostatnio edytowane przez Hubiot ; 08-05-2025 o 23:21
True, za, i tak bójki nie działają zbyt dobrze obecnie, jedynie jako narzędzie do psucia humoru innym graczom.
- - - - - - - - - -
well, nie byłoby to dzielenie graczy, jeśli otworzyć nowy z bójkami wszędzie, a na starym zlikwidować bójki, bo na tym nowym grałyby może z 3 osoby xD
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Proszę nie zmieniać tematu na całkowite wyłączenie bójek TYLKO NA WYŁĄCZENIE ICH W MIEJSCACH GDZIE PO PROSTU NIE WYPADA. Nie po to zakładam temat by się tu pojawili niezadowoleni gracze że są bójki w grze z których nie ma i tak kompletnie żadnych korzyści
Proponuję wprowadzić limit bójek 1 na 12 h dla danego użytkownika.![]()