Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 20 z 20

Temat: Zadania dzienne

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    To nie ma żadnego sensu. Nie dość, że prawdopodobnie byłoby to w tym momencie nie do wykonania (pewnie by się dało ale należy poświęcić czas na dodatkowe rozwiązania systemowe) to zmniejszałoby pulę zadań dziennych. A dostęp do zadań jest dostosowywany (w niektórych przypadkach na początku były poprawki) pod aktualne osiągnięcia fabularne, bądź wymagają nieznacznego posunięcia fabuły dalej.

Rozpoczynanie dnia od kliknięcia w tablicę bądź przedmiot premium nie jest chyba aż tak trudnym wysiłkiem.
    No chyba, że poprzedniego dnia o 23:30 wykonałeś jakąś aktywność, a później masz "nóż na gardle", że takową możesz wykonać dopiero od 23:30, a jednak każdy z nas ma też realne życie poza grą (no chyba, że gra jest wykonana dla no-life'ów).

Użytkownik
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    No chyba, że poprzedniego dnia o 23:30 wykonałeś jakąś aktywność, a później masz "nóż na gardle", że takową możesz wykonać dopiero od 23:30, a jednak każdy z nas ma też realne życie poza grą (no chyba, że gra jest wykonana dla no-life'ów).
    Osobiście zdarzyło mi się z tym spotkać tylko jeden raz z racji że ja za bardzo nie wykonuje pobocznych aktywności.
    Tobie radziłbym to samo - teraz i tak kobalt jak i krysztaly północy nie są jakieś giga opłacalne więc możesz sobie to odpuścić. Czy to rozwiąże twój problem? Tak.
    Wiem że nie tego się spodziewasz ale to wymaga dużo kombinowania w kodzie gry jak i w odnawianiu zbieranek - myślę że to nie jest temat do aż tak głębokich dyskusji.
    Raczej uzyskaliśmy to co chcieliśmy, a nawet więcej

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Naturalnie, generalnie nauczyłem się ogarniać te niedoskonałości. I cieszę się, że dzienne przedłużone są do 99,99.
    Co do tych zmian zadań - zużywam je na zadania delikatniej mówiąc bardziej męczące. Zwłaszcza gdy potworki, na które mam zapolować, występują w bardzo "małych" grupkach.

Użytkownik Avatar proskiler
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Tak, do 99 włącznie.
    Poproszę o aktualizację - nie każdy zagląda do działu "Rozmowy"
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post382905

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał proskiler Zobacz post
    Poproszę o aktualizację - nie każdy zagląda do działu "Rozmowy"
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post382905
    Zedytowałem ten post. Myślę, że na ten moment sprawa jest wyjaśniona i możemy wspólnie wyczekiwać wprowadzenia zadań dziennych dla Scythe. Zamykam.

Uprawnienia