Strona 1146 z 1159 PierwszyPierwszy ... 146646104610961136114411451146114711481156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,176 do 17,190 z 17381

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    https://mfo3.pl/r/b0f4831a3

co pozwalało mi na zadawanie w tej walce tak wysokich obrażeń fizycznych?
    jako magowi.
    Różdżka Garudy?
    To offend a weak man, tell him the truth.

Użytkownik Avatar Asteronitum
    rozdzka garudy
    Z Bogiem.

Użytkownik
    Jak można zdobyć więcej otoczaków do Procy?

Spytałabym dzieci, ale wszystkie się pochowały.

Użytkownik Avatar Squadron
    Co trzeba zrobić aby wiedźma Mari dała Pajęczą przędzę, zaznaczę że oddałem jej już ze 20 żab
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    Co trzeba zrobić aby wiedźma Mari dała Pajęczą przędzę, zaznaczę że oddałem jej już ze 20 żab
    Nie chodzi o wymienione żaby na nagrody. Musisz teraz zebrać 5 żab i wymienić na przędzę.
    To offend a weak man, tell him the truth.

W jakich okolicznościach i gdzie mogę znaleźć klucz dozorcy?
    Na tym stoliku obok niego nie było.
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar Fresher
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    W jakich okolicznościach i gdzie mogę znaleźć klucz dozorcy?

Na tym stoliku obok niego nie było.
    U mnie dokładnie o godzinie 20:41 klucz leżał na stoliku, a dozorcy nie było. Na tamten moment nie zaczynałem nawet robić praktycznie żadnych questów, jedyne co to pokonałem Anakina.
    Reputy tutaj

Cytat Napisał Fresher Zobacz post
    U mnie dokładnie o godzinie 20:41 klucz leżał na stoliku, a dozorcy nie było. Na tamten moment nie zaczynałem nawet robić praktycznie żadnych questów, jedyne co to pokonałem Anakina.
    Czyli co, losowo się pojawia? xd
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar Clover
    u mnie był przed anakinem (obstawiam, że wymaganiem może być jednak ubicie abaddona)
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Skąd sie bierze proca?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Fresher
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Skąd sie bierze proca?
    Otrzymujemy ją podczas robienia questa Nietypowy Złodziej.
    Reputy tutaj

https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post383276

da się to znaleźć bez maski płetwonurka?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    O co chodzi z tymi kratami w scythe? Co trzeba z nimi zrobić bo jak robię z nimi interakcje nic się nie dzieje?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    O co chodzi z tymi kratami w scythe? Co trzeba z nimi zrobić bo jak robię z nimi interakcje nic się nie dzieje?
    chyba otworzyć wszystkie studnie, przynajmniej u mnie po tym działało
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Ktoś orientuje się, ile mniej więcej (czasowo) zajęłoby wbicie max poziomu, zaczynając od 70 (wpół optymalne expowisko, bez utraty energii, bez/z ładowaniem w bonusy)?

Uprawnienia