Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

0 0%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

0 0%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

0 0%
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 30

Temat: [P4] Błędy w update

[P4] Błędy w update

Po przegranej walce z Szalonym Kurczakiem wróciłam do Scythe zamiast do Kurthus. Moja wcześniejsza trasa: Kurthus -> Kurthus Plantacja -> Chruśniak -> Willa -> walka z bossem -> Chruśniak -> Plantacja -> Kurczak.
    Wydaje mi się że mogło to mieć związek z cutscenką, która dotyczyła Scythe.

Sakiewka ze złotem Mildred jest wciąż w moim plecaku, chociaż ją 'oddałam'.
    Muszla z Zachodu odnowiła się po zebraniu - wzięłam 2 sztuki, jedną oddałam, druga mi zalega w plecaku do końca świata.

Nie wiem czy to błąd, ale nie da się trafić Olka Śnieżką - czy właściwe miejsce trzeba jakoś odblokować, czy powinno być dostępne od razu?

Nie chcę zakładać kilku tematów, jednak nie znalazłam lepszego miejsca do wypisania tych błędów.

Użytkownik
    Można trafić Olka - idziesz na pole [1,48], obracasz się w miejscu w stronę Olka (ctrl+strzałka w górę) i walisz go prosto w oczy

Super Moderator
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    Można trafić Olka - idziesz na pole [1,48], obracasz się w miejscu w stronę Olka (ctrl+strzałka w górę) i walisz go prosto w oczy
    To prawda, natomiast w momencie zgłaszania błędu faktycznie nie można było się tam dostać.

Opisane błędy zostały poprawione. Jeśli chodzi o nadmiarowe przedmioty to z uwagi na fakt, że niczego nie psują, poczekamy z ich usunięciem.

Cytat Napisał Hidi Zobacz post

Nawet można poznać jego nazwisko

W sumie jak już jest taki temat, to dorzucę swoją znajdźkę [P4]
    Nazwa:  Zrzut ekranu 2025-05-03 041909.png
Wyświetleń: 286
Rozmiar:  194.6 KB

Strumień wypływa obok gargulca a chyba powinien z niego
    Le tits now

Użytkownik Avatar Pustka
    Nazwa:  pvFPlVE - Imgur.png
Wyświetleń: 257
Rozmiar:  5.5 KB

Kolejność jest zła przy czym ostatni potworek ma dopisane "h", a reszta nie

Użytkownik Avatar Pustka
    PS: Mam przy sobie 4 muszle z zachodu i ktoś mógłby je usunąć z plecaka, bo też nie wiedziałęm o co chodzi

Administrator
    Cytat Napisał Pustka Zobacz post
    Nazwa:  pvFPlVE - Imgur.png
Wyświetleń: 257
Rozmiar:  5.5 KB

Kolejność jest zła przy czym ostatni potworek ma dopisane "h", a reszta nie
    Poprawione

Użytkownik
    https://gyazo.com/b134cda7931aef89fa85f67dec4daf98 postać utkneła i nie można sie wydostać

Administrator
    Cytat Napisał Venom Zobacz post
    https://gyazo.com/b134cda7931aef89fa85f67dec4daf98 postać utkneła i nie można sie wydostać
    Cytat Napisał Pustka Zobacz post
    PS: Mam przy sobie 4 muszle z zachodu i ktoś mógłby je usunąć z plecaka, bo też nie wiedziałęm o co chodzi
    Poprawione

Użytkownik Avatar Pustka
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Poprawione
    Przepraszam że się jeszcze wtrące, ale oddałem już 1 muszle i zrobiłem osiągnięcie specjalnie za nią, więc tą ostatnią też mógłbyś usunąć ?

Użytkownik
    gra się nie chce ładować, za każdym razem jak wejdę w postać to widzę tylko klepsydre oraz napis ładowanie mapy. Dotyczy to wszystkich moich postaci

Administrator
    Cytat Napisał xSans Zobacz post
    gra się nie chce ładować, za każdym razem jak wejdę w postać to widzę tylko klepsydre oraz napis ładowanie mapy. Dotyczy to wszystkich moich postaci
    Tu nie widzę zacięcia.

https://imgur.com/a/EwvZJY7

W warsztacie Gendo schodzenie po schodach w dół skutkuje zwieszeniem gry - odświeżenie sprawia, że pojawiam się od razu na dole, więc grać jako tako się da.
    Wcześniej u mnie to nie występowało, wchodzenie w górę odbywa się normalnie, pewnie to związane z animacją skoku
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Lethal
    U mnie się muzyka z walki z Behemothem King psuje. Poza walką słyszę zdublowaną muzykę z walki. Odświeżenie nic nie daje. Wyszedłem z tej Behemockiej Gawry i słyszę 2 różne utwory jednocześnie.
    Ostatnio edytowane przez Lethal ; 05-05-2025 o 17:31 Powód: Aktualizacja
    Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat

Uprawnienia