Każdy to wie, ale są ludzie, co się łudzą, że ta gra będzie w jakimś stopniu rozwijana, pod większą liczbę graczy.
Każdy to wie, ale są ludzie, co się łudzą, że ta gra będzie w jakimś stopniu rozwijana, pod większą liczbę graczy.
Miłego dnia
Sigma kaidan. Zaczęło się od tego że przez około 1 rok zacząłem chodzic na tvt i muszę niestety stwierdzić, że to chodzenie z nimi nie były dla mnie korzystne. Niestety z perspektywy mojej wygląda tak, że co chwilę jestem atakowany i wyzywany od strony Asasynek Bartolome oraz Fusia i cały czas bronie się. Sytuacja z mojej jest wręcz beznadziejna. Bo ja nikogo osobiście nie wyzywam bo nie chce zniżać do się nich poziomu.
Jedyne co mogłoby ożywić grę, to cofnąć wszystkie nędzne zmiany od czasów POCZATKOW Devos i zaprzestanie i realizowanie kolejnych zmian, pzdr.
Tłumaczenie to chyba akurat pikuś, gorzej z utrzymaniem serwera tak, żeby ludzie nie mieli aż tak wielkich problemów z lagami lol. Bo to jednak spore koszta mimo wszystko.
I currently use Google Translate sites to play the game. Honestly, I don’t know how I ended up here, but as soon as I entered the world of MFO3, I fell in love with it. The game has a lot of potential. It might be a bit harder for newer generations to access this market, but for older players, these games feel like hidden treasures you stumble upon.
As a first step, it would be good to translate it into English, since Google Translate has some minor issues.
Saludos desde México!![]()