Jak dla mnie na tak, ale wątpię że taka zmiana zostanie wprowadzona.
I uważasz że to by rozwiązało problem?
Z tego co wiem niejedna osoba nie sabotowała z własnej woli, tylko ich do tego namawiałeś, więc dlaczego teraz się tego tak bardzo wypierasz?
Nie jesteś odpowiedzialny za wszystkie incydenty ale w dużej mierzę, jeżeli sam byś chciał coś zmienić to twoja "grupa" napewno by te zmiany zaakceptowała i sama by się dostosowała.
Nie zgadzam się z tym że nie masz na nic wpływu i według mnie jeżeli każdy by używał swojego mózgu zamiast sugerować się zdaniem/opinią innych byłoby znacznie mniej sporów
Co do przypadku KubikaPL, ma on silne poczucie przynależności i po prostu podbudowuje sobie ego wspólną grą z wami nie zważając na to jak toksycznym środowiskiem jesteście, sam nie do końca rozumiem tego człowieka bo dla mnie jest dziwny - raz kogoś lubi a na następny dzień obgaduje, pozwole że na tym zakończę sobie ten temat.
U nas to biją 3-4 osoby bo nikomu się nie chce tego bić ciągiem również bloczenie z naszej strony jest okazjonalne, nie w takiej skali jak u was czyli co złapaną ame idzie bójka.
Oczywistym jest to że nienawiść wobec siebie nie wzieła się znikąd, może wynikać z nadmiernego hiperbolizowania lub po prostu toksycznego środowiska.