Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
4. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

1 25.00%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

1 25.00%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

2 50.00%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: [P?] Przy dużym bazowym hp, skrypt bezobsługowy wykopuje mikstury życia 1

Użytkownik Avatar Clover

[P?] Przy dużym bazowym hp, skrypt bezobsługowy wykopuje mikstury życia 1

Jeśli władujemy wszystkie (lub większość) statystyki w hp, to skrypt bezobsługowy wyrzuca ze skryptu miksy życia. Podejrzewam, że próbuje wrzucić te na wyższy poziom, ale że nie są jeszcze dostępne, to nie daje żadnego leczenia. Obecnie mam tak na postaci Prawdziwy Boss.

Użytkownik Avatar Hydrei
    To nie ładuj wszystkiego ew. większości w HP, pozdrawiam

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hydrei Zobacz post
    To nie ładuj wszystkiego ew. większości w HP, pozdrawiam
    niestety to nie rozwiąże problemu przez najbliższe ~20-30 poziomów, biorąc pod uwagę moje hp, więc błąd dalej do naprawy.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Skrypt bezobsługowy jest stworzony z myślą o graczach, którzy nie potrafią układać skryptów, więc i statystyki mają rozdane automatycznie lub z forum.
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Skrypt bezobsługowy jest stworzony z myślą o graczach, którzy nie potrafią układać skryptów, więc i statystyki mają rozdane automatycznie lub z forum.
    dlaczego założenie jest, że jak ktoś nie potrafi układać skryptów, to nie potrafi też klikać "plusów" przy statystykach po wbiciu poziomu?
    Skrypt bezobsługowy jest całkiem fajnym bezmyślnym narzędziem, bo ci wylicza ileśtam %hp do warunków i automatycznie to aktualizuje. Problemem jest to, że próbuje optymalizować mikstury, zamiast po prostu spojrzeć "okej, gracz ma taki poziom, to wrzucam te i te poziomy miksów".
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Uprawnienia