Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
2. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

0 0%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

2 100.00%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: [P3] Przycisk SOS przestaje działać na Gremlińskim Upominku pomimo wolnych slotów

Użytkownik Avatar Lethal

[P3] Przycisk SOS przestaje działać na Gremlińskim Upominku pomimo wolnych slotów

Witam,

Tak jak w tytule, przycisk SOS nie reaguje zbyt dobrze na mini bossie globalno-eventowym Gremlińskim Upominku. Pomimo wolnych slotów, walka się nie załącza. Zmarnowane 78 minut mojego życia stając w oczekiwaniu na globala. Prosiłbym o zweryfikowanie tej sytuacji z upominkiem. Dziękuje i życzę miłej niedzieli.

I to nie jest tak, że sobie wymyślam, jak ktoś poluje na upominek to może trafić na ten problem kilka razy dziennie.

Przeglądarka/OS: Chrome, Android 13

Użytkownik Avatar Toshiro
    Jest to bardziej wina serwera, a nie po naszej. Dlatego ja zawsze odświeżam stronę jak tylko postać dojdzie do miejsca docelowego przez szukacza. Może i czasami jest "Walka została zmodyfikowana" przez co nie można było wbić mimo wolnych slotów (nawet dwie)
    Welcome to my world.

Użytkownik Avatar Lethal
    Cytat Napisał Toshiro Zobacz post
    Jest to bardziej wina serwera, a nie po naszej. Dlatego ja zawsze odświeżam stronę jak tylko postać dojdzie do miejsca docelowego przez szukacza. Może i czasami jest "Walka została zmodyfikowana" przez co nie można było wbić mimo wolnych slotów (nawet dwie)
    Żadnego komunikatu nie było. Nic.
    Cały czas odświeżam.
    Psy z Arkadii szczekają a karawana jedzie dalej

Administrator
    Ciężko namierzyć ten błąd.
    Powinien być komunikat jeśli pomoc się nie powiedzie typu "Walka została zmodyfikowana", brak miejsc itp.
    Może się czasami nie udać przez jakieś zakłócenie na łączach, ale przy wielokrotnej próbie, F5 i nadal wolnych miejscach to dziwne.
    Czy to jest w opcji z szukaczem czy bez niego? Tutaj może być sytuacja, że ktoś próbuje klikać zanim zakończy się ścieżka automatycznego dojścia.
    Ale po f5 to już nie powinno mieć znaczenia.
    Dodałem jakieś dodatkowe komunikaty, może coś wyjaśnią.

Użytkownik Avatar Toshiro
    Odnośnie Twojego pytania dot. czy to zdarza się z szukaczem lub bez niego. Jak na razie problem jest z graczami którzy mają szukacza.
    Welcome to my world.

Użytkownik Avatar Lethal
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Ciężko namierzyć ten błąd.
    Powinien być komunikat jeśli pomoc się nie powiedzie typu "Walka została zmodyfikowana", brak miejsc itp.
    Może się czasami nie udać przez jakieś zakłócenie na łączach, ale przy wielokrotnej próbie, F5 i nadal wolnych miejscach to dziwne.
    Czy to jest w opcji z szukaczem czy bez niego? Tutaj może być sytuacja, że ktoś próbuje klikać zanim zakończy się ścieżka automatycznego dojścia.
    Ale po f5 to już nie powinno mieć znaczenia.
    Dodałem jakieś dodatkowe komunikaty, może coś wyjaśnią.
    Po zakończeniu automatycznego przejścia do upominka przez szukacza kiedy próbowałem wejść do walki przez sos to nie mogłem wejść (nie załączyła się walka ani komunikat i inni wbili za mnie a ja straciłem i upominek i czas). Cóż gniewać się nie będę bo i tak byłem w 21-22 upominkach czyli w większości walk wczorajszych. Kone też mi pisał, że też mu się to zdarzyło.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Toshiro Zobacz post
    Odnośnie Twojego pytania dot. czy to zdarza się z szukaczem lub bez niego. Jak na razie problem jest z graczami którzy mają szukacza.
    Najwidoczniej tak. Osoby z kamykiem doświadczają problemy przy niektórych respach upominka.

Administrator
    Po zakończeniu automatycznego przejścia do upominka przez szukacza kiedy próbowałem wejść do walki przez sos to nie mogłem wejść (nie załączyła się walka ani komunikat i inni wbili za mnie a ja straciłem i upominek i czas). Cóż gniewać się nie będę bo i tak byłem w 21-22 upominkach czyli w większości walk wczorajszych. Kone też mi pisał, że też mu się to zdarzyło.
    Ważny jest tu timing.
    Czy te dodatkowe osoby wbiły prawie równocześnie, czy mogłeś na spokojnie odświeżyć F5, próbować dołączyć (więcej niż raz?) i się nie dało, pomimo że nadal nie było przez najbliższy czas pełnego składu. Czy postać po F5 stała bezpośrednio przy osobie, która złapała?

Użytkownik Avatar Lethal
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Ważny jest tu timing.
    Czy te dodatkowe osoby wbiły prawie równocześnie, czy mogłeś na spokojnie odświeżyć F5, próbować dołączyć (więcej niż raz?) i się nie dało, pomimo że nadal nie było przez najbliższy czas pełnego składu. Czy postać po F5 stała bezpośrednio przy osobie, która złapała?
    Przez około minute czasu był wolny sos. Tylko pierwszy raz mi się to zdarzyło, że nie dołączyło mnie do walki więc myślałem, że to kolejny lag bo tak to jest komunikat, że walka w międzyczasie została zmodyfikowana czy jakoś tak. Na bieżąco klikam odświeżanie nawet jak stoje w miejscu gdziekolwiek bo bez tego teraz ani rusz do upominka. Narzekać nie mogę bo przyznaje upominek oddaje pięknie ale teraz do walki wszedł gracz z niskim poziomem z 43 chyba przy 80 lvlu gracza który złapał.
    Ostatnio edytowane przez Lethal ; 17-12-2024 o 00:04 Powód: Aktualizacja

Uprawnienia