I Wy się dziwicie, że gra umiera? lol
Ktoś się dziwi? Gra umiera bo aktualizacja fabularna jest tworzona tyle co wielkie gry robione przez masę ludzi ale nikomu z obecnie grających chyba to nie przeszkadza więc nie widzę powodów do dalszego pisania i tworzenia nowych tematów o tym.
Od 10-ciu lat słyszę o Margonem, ale zawsze jak widzę tę kwadratową grafikę to mnie odpycha. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym? Które aspekty są podobne a które są różne?
Grałem trochę w Margonem. Moje spostrzeżenia:
- nudna i (moim zdaniem) w ogóle nie związana fabuła
- mfo lepsze
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
Margonem właśnie miało takie założenia by nie było jednolitej fabuły, każdy quest to inna historia chociaż na niskim poziomie są one trochę nudne. Zaletą jest to że szybciej się wbija poziomy no i moim zdaniem jest o tyle łatwiejsze, że nie trzeba umieć układać statystyk, tylko zdobywasz ekwipunek stojąc na jakichś E2, albo expiac i sprzedając śmieci i pociary. Nie wszystkie questy są opłacalne i ciekawe dlatego polecam sobie ja forum poszukać i robić te najbardziej opłacalne i najciekawsze twoim zdaniem. Kolejną zaletą jest różnorodność profesji, a nie jak w mfo, że woj i mag różnią się jedynie tym że mag chyba dając sobie mp, a woj nie wie kiedy chybi i za to może krytnąć no i kilkoma zdolnościami.
Co do walki to mfo moim zdaniem wygrywa, ale przez kierunek w jakim ta gra idzie, ten aspekt nie jest decydujący.
Ja myślę że to wszystko to wina emilowatego i bartolome.
Kiedyś by to była wina pewnego gracza co okradł osobę niepełnosprawną na 200kk, ale skoro ta osoba niepełnosprawna wróciła do niego, to pewnie ma szczere intencje co do niej
Co do tego, żeby nie było że moja odpowiedź to offtopic: ja mógłbym wziąć udział w tym proteście (ale chyba się nie odbędzie)
Oficjalnie jednak robimy event wszyscy do piwnicy adasia zwyzywać kogo trzeba i elo.
A tak na poważnie to nie wiem
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)