Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 61 do 72 z 72

Temat: Protest przeciw testerom

Użytkownik
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Ta wszystkie wiadomości co od waszej strony są fakowe. Jakbyście ze mną próbowali dogadać nie sposób wyzywający. Typu kilku osób ma mnie od razu nie pisało. Ba nawet słyszałem odwrotne informacje, że wasza drużyna jest bardzo toksyczna drużyna. A przed to że od was odeszlem wysyłacie na mnie swoje brudy. Więc kłamcie dalej na mój temat. Ja przynajmniej pisze prawdę.
    powiedział kidek co 12 miesiecy wyzywal mi prawie codziennie w privach enka i ichtiona od najgorszych, zlodziei, oszustow, manipulantow, eCeTeRa EcEtErA. A po 1 wiadomosci robi mu louda

Użytkownik Avatar Arczan
    Cytat Napisał Andrzej Drzewo Zobacz post
    powiedział kidek co 12 miesiecy wyzywal mi prawie codziennie w privach enka i ichtiona od najgorszych, zlodziei, oszustow, manipulantow, eCeTeRa EcEtErA. A po 1 wiadomosci robi mu louda
    Ale z szacunkiem do naszego magistra czy chuj wie kim on tam jest.

Użytkownik
    I Wy się dziwicie, że gra umiera? lol

Użytkownik Avatar Arczan
    Ktoś się dziwi? Gra umiera bo aktualizacja fabularna jest tworzona tyle co wielkie gry robione przez masę ludzi ale nikomu z obecnie grających chyba to nie przeszkadza więc nie widzę powodów do dalszego pisania i tworzenia nowych tematów o tym.

Użytkownik Avatar hurzysta
    Cytat Napisał Arczan Zobacz post
    Ktoś się dziwi? Gra umiera bo aktualizacja fabularna jest tworzona tyle co wielkie gry robione przez masę ludzi ale nikomu z obecnie grających chyba to nie przeszkadza więc nie widzę powodów do dalszego pisania i tworzenia nowych tematów o tym.
    Dopóki gra nie zostanie przeniesiona na steam i wydana w angielskojęzycznej wersji nie liczcie na to, że gra zyska więcej testerów i programistów, bo nie ma z czego ich utrzymać.
    Lewackie wycie - znakomicie

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    I Wy się dziwicie, że gra umiera? lol
    Mnie wcale nie dziwi. Ten temat to jeden wielki śmietnik i pokazuje mniej więcej dlaczego ludzi jest tu coraz mniej 8)

Użytkownik Avatar Arczan
    Cytat Napisał hurzysta Zobacz post
    Dopóki gra nie zostanie przeniesiona na steam i wydana w angielskojęzycznej wersji nie liczcie na to, że gra zyska więcej testerów i programistów, bo nie ma z czego ich utrzymać.
    Jak chcecie pograć w mmorpg na steamie to polecam margonem ;/

Użytkownik
    Od 10-ciu lat słyszę o Margonem, ale zawsze jak widzę tę kwadratową grafikę to mnie odpycha. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym? Które aspekty są podobne a które są różne?

Użytkownik
    Grałem trochę w Margonem. Moje spostrzeżenia:
    - nudna i (moim zdaniem) w ogóle nie związana fabuła
    - mfo lepsze
    Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)

Zbanowany
    Cytat Napisał Mistrzunio Zobacz post
    Grałem trochę w Margonem. Moje spostrzeżenia:
    - nudna i (moim zdaniem) w ogóle nie związana fabuła
    - mfo lepsze
    Margonem właśnie miało takie założenia by nie było jednolitej fabuły, każdy quest to inna historia chociaż na niskim poziomie są one trochę nudne. Zaletą jest to że szybciej się wbija poziomy no i moim zdaniem jest o tyle łatwiejsze, że nie trzeba umieć układać statystyk, tylko zdobywasz ekwipunek stojąc na jakichś E2, albo expiac i sprzedając śmieci i pociary. Nie wszystkie questy są opłacalne i ciekawe dlatego polecam sobie ja forum poszukać i robić te najbardziej opłacalne i najciekawsze twoim zdaniem. Kolejną zaletą jest różnorodność profesji, a nie jak w mfo, że woj i mag różnią się jedynie tym że mag chyba dając sobie mp, a woj nie wie kiedy chybi i za to może krytnąć no i kilkoma zdolnościami.

Co do walki to mfo moim zdaniem wygrywa, ale przez kierunek w jakim ta gra idzie, ten aspekt nie jest decydujący.

Użytkownik
    Ja myślę że to wszystko to wina emilowatego i bartolome.
    Kiedyś by to była wina pewnego gracza co okradł osobę niepełnosprawną na 200kk, ale skoro ta osoba niepełnosprawna wróciła do niego, to pewnie ma szczere intencje co do niej

Co do tego, żeby nie było że moja odpowiedź to offtopic: ja mógłbym wziąć udział w tym proteście (ale chyba się nie odbędzie)

Użytkownik
    Oficjalnie jednak robimy event wszyscy do piwnicy adasia zwyzywać kogo trzeba i elo.
    A tak na poważnie to nie wiem
    Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)

Uprawnienia