Pokazałem koledze jutro ma wydać 400 energii w miejscu wyznaczonym jak nie będzie poprawy musi zgłosić się do tomiego .
Sigma kaidan. Zaczęło się od tego że przez około 1 rok zacząłem chodzic na tvt i muszę niestety stwierdzić, że to chodzenie z nimi nie były dla mnie korzystne. Niestety z perspektywy mojej wygląda tak, że co chwilę jestem atakowany i wyzywany od strony Asasynek Bartolome oraz Fusia i cały czas bronie się. Sytuacja z mojej jest wręcz beznadziejna. Bo ja nikogo osobiście nie wyzywam bo nie chce zniżać do się nich poziomu.
Na jakiej zasadzie dziala losowanie kart na dungu trzeba miec wykupiony drop na bostwo czy ni?
Właściwie to dlaczego w lochu walentynkowym trzeba od nowa zakładać uzbrojenie za każdym razem?
- - - - - - - - - -
Bo chyba dungeon z Nordii tak nie działa.
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Czy da się w jakiś sposób przewidzieć, gdzie pojawi się następny kryształ w starej kopalni p2? Bardzo często spotykam się z sytuacją, w której jakiś gracz stoi afk przed zrespionym kryształem, tak jakby po prostu wiedział gdzie się pojawi i po prostu poszedł afk. Jest to bardzo dziwne, bo w ciągu 2 dni taka sytuacja wystąpiła z 10 razy.