Miłego dnia
Nie no za dużo postów żeby to całe przeczytać. Nie mówię, że usunięcie bójek nie zachęciło do bicia, tylko nie wiem dlaczego na mapie z globalem nie ma bójek. O globala powinno się walczyć a nie klikać strzałkę w prawo/lewo lub w górę/dół licząc na fart.
Jak dobrze wiemy SIERPIEŃ jest miesiącem zgód oraz kompromisów na mfo3.pl
Dlatego też proponuję aby połączyć pacyfistyczne podejście z tym krwiożerczym i sprawić żeby bójki odpalały się w danych godzinach w świątyni, tak samo jak jest to w innej kultowej gierce mmo![]()
This is a certified hood classic
Najlepsze jest to, że o wyłączenie bójek płaczą Ci, którzy nawet nie bójkowali![]()
https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD
Nadal zapominasz że kłamiesz
Czy w planach jest wycofanie "promocji" na Amaterasu? Będę szczery to jest jedyne co mnie tam trzyma.
Ogólnie zmiana z jak najszybszego łapacza na losowego jak najbardziej na plusów ale czy system blokad (udzielania pomocy na amie) ma sens w tym wypadku? Oczywistym jest że jednego dnia trafi się twój skład i będziesz mógł przy dobrym RNG ubić 6 am a drugiego dnia ani jednej...
No to jak losowanie jest 10 osób na jedną amę, to niepotrzebny teraz jest ten timer 2 minutowy...
Ja mysle ze wystarczy wrocic do default Amaterasu, wylaczyc ten glupi czas respu i wlaczyc bojki. Skoro na innych globalach bojki sa wlaczone to po co upraszczac gre dla grupy randomow co wzieli skrypt z forum ktory wrzucil kim chi przed usunieciem
Ja się wciąż zastanawiam, dlaczego w życie weszła propozycja dotycząca nerfu AP'u, mimo, że większość graczy była na NIE w ankiecie dotyczącej tej propozycji, a sam jej twórca chwilę później się skasował.
No nie bo to jest po to żeby osoba musiała chociaż te dwie minuty poczekać (po to jest timer żeby nikt nie musiał czekać aż się zrespi, tak jak jest to na innych globalach)
Po to aby była większa "konkurencja" nie mnie to oceniać czy to dobrze że w tą stronę idzie gra. Fajnie że dodali to losowanie
Było mówione wielokrotnie w innych postach. Taki miał być balans to tak zrobili. Nic dziwnego że większość była na nie skoro na tym najbardziej korzystali.
Miłego dnia