Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 106 do 120 z 165

Temat: Grupa "Zasłużeni"

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Lilka II Zobacz post
    Wolność słowa zrobiła brrr, gorzej niż u Ruskich

Edit. Administrator dalej narusza 1 punkt regulaminu forum cytat "Zanim postanowisz komuś odpowiedzieć, pierw przeczytaj swoją wypowiedź, jeśli jest ona napisana w negatywnym tonie - lepiej będzie jeśli w ogóle jej nie wyślesz."

Edit 2. Możecie dawać mi kneble, ale głosu rozsądku i tak nie uciszycie
    Jak u ruskich jest lepiej, to polecam wyprowadzkę, wypowiedź krychy nie była negatywna, a w tonie lekko humorystycznym. Krycha jest adminem forum, on decyduje zarówno o ekipie forumowej, jak i na tym kto ZASŁUŻYŁ na rangę zasłużeni. Takie jego prawo, taka jego decyzja, że zawiódł się na złociszku i mu nie przyzna rangi zasłużony, bo według Krychy nie zasłużył. Koniec tematu. Dalsze spamowanie na ten temat to tylko proszenie o bana.

Lilka II
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    bo według Krychy nie zasłużył. Koniec tematu. Dalsze spamowanie na ten temat to tylko proszenie o bana.
    Hm nie wiedziałam że tylko 1 osoba decyduje kto jest dla tego forum zasłużony, a kto nie. I że ktoś może nie być zasłużony, bo admin go nie lubi z osobistych powodów. Zastanawiający hipokrytyzm

Moderator Avatar EneDueRabe
    Hm nie wiedziałam że tylko 1 osoba decyduje kto jest dla tego forum zasłużony, a kto nie. I że ktoś może nie być zasłużony, bo admin go nie lubi z osobistych powodów. Zastanawiający hipokrytyzm
    Hipokryzją jest robienie czegoś nagminnie w tym wypadku zgłaszanie do grupy "Zasłużeni" => Goldenka, który z oczywistych powodów nie może zostać tam dodany a kto wie ten wie .

Użytkownik Avatar Clover
    Hm nie wiedziałam że tylko 1 osoba decyduje kto jest dla tego forum zasłużony, a kto nie.
    No to już wiesz

Grupa zasłużeni powstała z inicjatywy Krychy, więc on ustalał kto decyduje o przynależności do niej. Innymi słowy: Krycha tą rangą uhonorowuje osoby, które wybierze. Przeczytaj pierwszy post w temacie, jeśli nie rozumiesz, że to nie użytkownicy wybierają zasłużonych.

Nominuję Arczana za pełnienie funkcji moderatora Rozmowy.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Administrator Avatar Krycha
    Oddalam.
    Bididididid!

Nominuję Lisu aka Wróciłem
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Systemofadown
    > Były tester
    > Obsługiwał panel i zajmował się małą częscią upka Nordia.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Systemofadown
    > Były tester
    > Obsługiwał panel i zajmował się małą częscią upka Nordia.
    Ale to trzeba zaraz szkalować?
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Cytat Napisał Krycha Zobacz post
    Uznałem, że w tej grupie powinni być: ADIHC1, Psotka, minek
    Popieram

Nominuję gracza minek

Misa Misa też zasłużyła..
    Oraz MhL.
    Ostatnio edytowane przez minek ; 09-01-2022 o 23:20

musaraj
    Konto usunięte
    Nominuję gracza Squadron

Dlaczego w mojej opinii zasłużył? Opiszę go kilkoma słowami:
    To żywa legenda tej gry, persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla Adiego I Leniwego.

Administrator Avatar Krycha
    Każdy kolejny spam post będzie z góry karany odpoczynkiem.

Z wyżej wymienionych osób przydzieliliśmy Misie, z uwagi na pracę grafika. MhL miał wcześniej, reszta nie pełniła żadnych funkcji.

Lisu i Soad odrzuceni przez opiniowanie.
    Bididididid!

Ja Proponuje Minka, Siebie oraz Benerita o ile ma konto

Użytkownik Avatar lain
    Dziwne, że sq tu nie ma. Jak myśle o mfo to mam tylko jego obraz prze oczami. Wprowadzil mnie do tej gry ponownie, za co jestem mu niesamowicie wdzieczny. Wygral z tego co wiem pierwszy konkurs na najladniejsza prezentacje. Udziela sie aktywnie przez jejku ile to juz lat? 12? Nie licze poprzednich mfo. Jego wklad w gre i forum jest niesamowity. Procz niego mysle o wyzej postujacym - Bicku, ktory pelnil przerozne role na przestrzeni lat i aktywnie prowadzi grupe na fb, która pomogła mi odnalezc graczy sprzed lat. To chyba najpiekniejsza rzecz jaka mi sie przydarzyla. Chcialbym wspomniec rowniez kilka slow o Eldoth/cie jednak dawno nie widze go w grze a wkład w rozwój też miał wielki. EDIT: JAK MÓGŁBYM ZAPOMNIEC O CHAOSIE. On według mnie spełnia wszystkie kryteria, wieloletni moderator na emeryturze, który na zawsze będzie wizerunkiem MFO dla mnie i zawsze sobie tego człowieka przypomnę widząc jakikolwiek Hentai/Ecchi.
    Ostatnio edytowane przez lain ; 14-01-2022 o 06:12

Użytkownik Avatar Mr Kwit
    Proponuję Asasynka.

Uprawnienia