Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 106 do 120 z 170

Temat: Grupa "Zasłużeni"

Lilka II
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Krycha Zobacz post
    Bo nie będę odnosił się do Twojej sytuacji po raz kolejny - temat został skończony, a Twoja kandydatura jasno odrzucona. I nie mam zamiaru dyskutować - takie posty będę usuwał.
    Wolność słowa zrobiła brrr, gorzej niż u Ruskich

Edit. Administrator dalej narusza 1 punkt regulaminu forum cytat "Zanim postanowisz komuś odpowiedzieć, pierw przeczytaj swoją wypowiedź, jeśli jest ona napisana w negatywnym tonie - lepiej będzie jeśli w ogóle jej nie wyślesz."

Edit 2. Możecie dawać mi kneble, ale głosu rozsądku i tak nie uciszycie
    Ostatnio edytowane przez Lilka II ; 01-04-2021 o 16:10

Użytkownik Avatar Samael
    Lolka ma rację.

Użytkownik Avatar Nattat
    Ja sugeruję, żeby GoldenkoPL nie miał rangi Zasłużeni, ale odzyskał moda. To dobry chłopak, nie miał na celu niczego złego i obiecał, że już nie będzie.
    Idę robić sobie cash, money - nie kaszę mannę
    Moi ludzie to klasyk
    Do zobaczenia mordziaty tymczasem

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Lilka II Zobacz post
    Wolność słowa tak nie działa.
    Edit. Administrator dalej narusza 1 punkt regulaminu forum cytat "Zanim postanowisz komuś odpowiedzieć, pierw przeczytaj swoją wypowiedź, jeśli jest ona napisana w negatywnym tonie - lepiej będzie jeśli w ogóle jej nie wyślesz."
    Trochę nadinterpretujesz ten "negatywny ton". Odmawianie, czy ogólnie przekazywanie złych informacji to nie jest "negatywny ton". Krycha wypowiadał się w najgorszym razie neutralnie.
    Zresztą gdyby to faktycznie był "negatywny ton" to zgodnie z cytowanym punktem regulaminu, admin by po prostu wam nie odpowiadał na pytania, nie sądzę żeby to było lepsze rozwiązanie

Użytkownik Avatar Mr Kwit
    #free GoldenkoPolskaPolskaHusariaDoBojuPolskaGurom

Użytkownik Avatar Clover

Edit 2. Możecie dawać mi kneble, ale głosu rozsądku i tak nie uciszycie
    Jak u ruskich jest lepiej, to polecam wyprowadzkę, wypowiedź krychy nie była negatywna, a w tonie lekko humorystycznym. Krycha jest adminem forum, on decyduje zarówno o ekipie forumowej, jak i na tym kto ZASŁUŻYŁ na rangę zasłużeni. Takie jego prawo, taka jego decyzja, że zawiódł się na złociszku i mu nie przyzna rangi zasłużony, bo według Krychy nie zasłużył. Koniec tematu. Dalsze spamowanie na ten temat to tylko proszenie o bana.

Lilka II
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    bo według Krychy nie zasłużył. Koniec tematu. Dalsze spamowanie na ten temat to tylko proszenie o bana.
    Hm nie wiedziałam że tylko 1 osoba decyduje kto jest dla tego forum zasłużony, a kto nie. I że ktoś może nie być zasłużony, bo admin go nie lubi z osobistych powodów. Zastanawiający hipokrytyzm

Moderator Avatar EneDueRabe
    Hm nie wiedziałam że tylko 1 osoba decyduje kto jest dla tego forum zasłużony, a kto nie. I że ktoś może nie być zasłużony, bo admin go nie lubi z osobistych powodów. Zastanawiający hipokrytyzm
    Hipokryzją jest robienie czegoś nagminnie w tym wypadku zgłaszanie do grupy "Zasłużeni" => Goldenka, który z oczywistych powodów nie może zostać tam dodany a kto wie ten wie .

Użytkownik Avatar Clover
    Hm nie wiedziałam że tylko 1 osoba decyduje kto jest dla tego forum zasłużony, a kto nie.
    No to już wiesz

Grupa zasłużeni powstała z inicjatywy Krychy, więc on ustalał kto decyduje o przynależności do niej. Innymi słowy: Krycha tą rangą uhonorowuje osoby, które wybierze. Przeczytaj pierwszy post w temacie, jeśli nie rozumiesz, że to nie użytkownicy wybierają zasłużonych.

Nominuję Arczana za pełnienie funkcji moderatora Rozmowy.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Administrator Avatar Krycha
    Oddalam.
    Bididididid!

Nominuję Lisu aka Wróciłem
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Systemofadown
    > Były tester
    > Obsługiwał panel i zajmował się małą częscią upka Nordia.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Systemofadown
    > Były tester
    > Obsługiwał panel i zajmował się małą częscią upka Nordia.
    Ale to trzeba zaraz szkalować?
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Cytat Napisał Krycha Zobacz post
    Uznałem, że w tej grupie powinni być: ADIHC1, Psotka, minek
    Popieram

Nominuję gracza minek

Misa Misa też zasłużyła..
    Oraz MhL.
    Ostatnio edytowane przez minek ; 09-01-2022 o 23:20

Uprawnienia