To napisze ktoś jak to się ma na innych poziomach? Chciałbym wiedzieć...
To napisze ktoś jak to się ma na innych poziomach? Chciałbym wiedzieć...
Ostatnio edytowane przez Postać Mroku ; 20-12-2021 o 19:59 Powód: aktualizacja
Podoba mi się jak newbie w pvp (bez urazy Mroku) zna się lepiej od starego wyjadacza xd
Mag do 50 lvl włącznie (licząc od 10) ma przewagę na lvl 10-15 18-29, 35, 37, 40-49 - z 40 dostępnych lvl woj jest równy lub ma przewagę jedynie na 10. To dyskusyjne, ale powiedziałabym, że przewaga woja zachodzi jedynie na lvl 36 i 38-39 xd Extra równowaga, a magusy i tak tego nie wykorzystują xd
Tak.
20 Mag
30 pół na pół
40 Mag
50 Mag
65 pół na pół
80 pojęcia nie mam xd
Woj ma jedynie dużą przewagę na niektórych poziomach <20, 25, 34 i na 36-39. Potem dopiero na bardzo wysokich. Na PvE jest podobnie, ale z jeszcze większą dysproporcją na korzyść maga zaczynając od 40.
Czytasz to jako nowy gracz i właśnie założyłeś woja? Załóż drugą postać - maga. Podziękuj mi na pw później![]()
20 Mag
30 pół na pół
40 Mag
50 Mag
65 pół na pół
80 pojęcia nie mam xd
Tym właśnie wpisem udowodniłeś, że nie masz pojęcia o tym co wojownik jest w stanie zdziałać na danym przedziale. Ze względu na wampirzą różdżkę zgadza się tylko 40 lvl, cała reszta to ewidentny bełkot typowego gracza grającego wojownikiem, który nie potrafi zrobić dobrego wojownika. Tyle w temacie.
TaaaRozmawiasz z najlepszym czystym wojownikiem w historii gry :> Weźcie się nie ośmieszajcie przez swoją zaściankową nienawiść.
Przy okazji - jak to jest, że masz 1 wygraną z magiem odkąd wbiłeś 40 lvl?Wszystko walki z innymi wojami bo np. z Rayo czy Burym nie masz szans.
Podoba mi się też jak o pvp poucza mnie amator co wojem gra na 1 broni - rękawicach. Słodko
Edit. Myślę, że wyjaśniliśmy sobie już na pw z alkinem kto wie więcej o woju i został wyprowadzony z błędu ;p
Ostatnio edytowane przez Lauriel ; 10-02-2022 o 15:18
Mówi osoba, która na starcie rozmowy stawia, że jest najlepsza i inni nie mają do niej podjazdu. No cóż nie w twoim przypadku. W dodatku, gdy dałem ci taką samą odpowiedź co top 1 na konkretnym przedziale mówisz, że nie interesuje cię jego zdanie. W takim razie czyje zdanie cię interesuje? Jeżeli tylko własne to nie zaczynaj takich dyskusji i siedź cicho, czego jak widać nie chcesz robić choć nie masz argumentów, więc po prostu jedziesz po innych osobach
Ostatnio edytowane przez JarseQ ; 10-02-2022 o 15:59
say gex
Skończ odpowiadać na moje posty. Nie jestem zainteresowana dyskusją z tak niekompetentną osobą, co myślę dobitnie sobie wyjaśniliśmy. Nie potrafiłeś odpowiedzieć poprawnie na żadne z moich pytań odnośnie klas i pvp, a sam zadałeś tylko jedno, gdzie historycznie odpowiedziałam jak najbardziej poprawnie, po czym zacząłeś wyśmiewać i podałeś błędną, niby poprawną odpowiedź.
Mam dyskutować z takim gówniarzem? Zapomnij.
Ostatnio edytowane przez Lauriel ; 10-02-2022 o 16:49
Koleżanko, OCHŁOŃ, to forum publiczne a nie dyskusja w cztery oczy - każdy (póki moderator się nie zaangażuje) ma TAKIE samo prawo do pisania i odpowiadania, to po pierwsze.
Po drugie, na pewno żaden z testerów nie będzie brał pod uwagę tylko i wyłącznie sytuacji pvp na głównym serwerze - nie każdy walczy, nie każdy się przykłada - taki jest obraz rankingu (tzn. kto się przykłada ten wygrywa); wszelkie zmiany prócz krótkiego okresu po aktualizacji są ostrożnie i stopniowo dodawane, bo prócz pvp gra ma także fabułę i niektórzy z graczy sprytnie wykorzystują działanie niektórych przedmiotów (poczytaj aktualizacje to załapiesz - jeśli tego nie zrobiłaś), to po drugie.
A po trzecie, to zablokuj się na jakimś poziomie pvp, powalcz z 3 miesiące (lub ileś walk, dostatecznie dużo) i dopiero się zacznij wypowiadać o tym czy mag jest silniejszy czy woj podczas pvp.
Le tits now
Odpowiedź na Twoje pytanie jest na prezentacji:
- min. 10 lat doświadczenia w grze
- w sumie min. 10 postaci w top 3 rankingu pvp (ogólny mfo2 lub manu mfo3)
- klasa głównej postaci: wojownik
- upodobanie do bicia żółwia z regenkami
- mile widziane bycie ex-testerem i znajomość przynajmniej 2 języków obcych ^^
PS. Najlepiej jakby admin wyczyścił wątek ze spamu.
Hej, ja spełniam wymagania ;] Jak spełniasz to zapraszam do drużyny :>
@Enerabedue
Ty, MoP, Soad i jeszcze wiele innych, ale nie, na litość boską, facet co nie potrafi poprawnie odpowiedzieć na jakiekolwiek moje pytanie odnośnie pvp. O czym ja mam z nim dyskutować?
Główne problemy są 3:
1. wzór do many w rózgach, który się nie obronił z upływem czasu i powinien zostać zmodyfikowany
2. za mocno obcięty wpływ szczęścia
3. źle zbalansowane i stworzone umki na poziomie 45-65
Do tego dochodzi odrobinę drobnicy na niekorzyść woja typu np. brak slota w broniach na 56-59 lvl.
Mag ma również tu i tam minimalne błędy na swoją niekorzyść, ale są one minimalne jak choćby, że jego odpowiednik wypadu jest za drogi o 4 punkty many.
Wszystko to jest wina złych testerów mechaniki z czasów jak max był 50 i 65 lvl. Należy to w końcu poprawić a nie zamiatać pod dywan. Ja mogę zrobić pełną listę sugerowanych zmian, ale dopóki nie usłyszę, że obecni testerzy mechaniki się tym zainteresują to nie widzę powodu ;/
I jeszcze raz w kwestii rózg: test 80% cela jest wiążący. Idealny wzór powinien dawać równe wyniki dla woja i maga przy wzięciu dla maga standardowej broni. Obecnie możesz przeprowadzić test na dowolnym niskim lvl i mag ma zawsze jakąś nadwyżkę many w tym teście. Oznacza to, że rózgi mają zwyczajnie odrobinę za dużo many.
P.S Ponieważ wcześniejszy post został usunięty: Jeśli spojrzycie na obecne top 5 rankingów manu i auto na przedzialach 20-65 to prawie 3/4 okaże się magami. Trochę sporo jak na odchyłkę nie uważacie?
Ostatnio edytowane przez Lauriel ; 10-02-2022 o 19:38