Możesz go kupić od innych graczy lub poszukać na targu. Drenaż ma szansę, na drop ze Smoka Mroku, jeśli nie chcesz/ nie możesz kupić to możesz poczekać aż w końcu dropnie.
Możesz go kupić od innych graczy lub poszukać na targu. Drenaż ma szansę, na drop ze Smoka Mroku, jeśli nie chcesz/ nie możesz kupić to możesz poczekać aż w końcu dropnie.
Zapraszam nanieoficjalny serwer discord MFO: https://discord.gg/RuradcG7MR
Już kupiłam ale po prostu na targu było dużo za drogo jak na mój fundusz, i tak dziękuję za pomoc.![]()
Dlaczego osoby grające w mfo są tak skrajnie niesympatyczne?
Osobiście jestem zwolennikiem teorii która twierdzi, że to akurat taki typ gry (przeglądarkowa, 2d) ma większe szanse na ściągnięcie patologicznych przypadków (osoby skrzywione umysłowo - np. pedofile).
Niestety nie ma na ten temat żadnych badań - i raczej ciężko żeby były, skoro nawet w polsce gry przeglądarkowe powoli odchodzą do lamusa.
Moim zdaniem to kwestia tego że przez powolny rozwój gry i stosunkowo zamkniętą społeczność gry zostały nam dwa typy graczy - randomy izolujące się od reszty gry oraz wyjadacze tzw. "try hardy" którzy z natury są toksyczni i nie nadają się do normalnej współpracy.
Osoby jakkolwiek sympatyczne i normalne albo od gry odeszły albo poszły w stronę randomowego izolowania się od reszty patoli i frustratów
Co roku mam okazję podziwiać jak try hardy na evencie dyniowym na plantacji spinają się o każdą pielęgnacje jakby ktoś im rodzinę zażynał
W mfo 2 widać to jeszcze lepiej, jak mnie gość kiedyś "upolował" po dłuższej zabawie w kotka i myszkę, podszedłem do tego na luzie i napisałem mu coś sympatycznego to był w szoku, pierwszy raz od lat po wygranej walce z innym graczem nie otrzymał wiązanki wyzwisk...
Ostatnio edytowane przez Bukłak ; 29-11-2021 o 01:05
Zapraszam nanieoficjalny serwer discord MFO: https://discord.gg/RuradcG7MR
czm moje posty musza byc zaakceptowane przez moderatora?
Pewnie masz za dużo karnych punktów za upomnienia i bany, w sumie nie pamiętam ile oznaczało że ktoś musi zaakceptować.
kalendarz adwentowy można było robić na wszystkich postaciach czy tylko na jednej?
::::)
Na wszystkich
Ale karte wrednego możesz dostać tylko jedną na rok.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Czy wrednego można pokonać w zerówkach na 80 poziomie?