Strona 1054 z 1160 PierwszyPierwszy ... 545549541004104410521053105410551056106411041154 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,796 do 15,810 z 17391

Temat: [ Pytania ]

Możesz go kupić od innych graczy lub poszukać na targu. Drenaż ma szansę, na drop ze Smoka Mroku, jeśli nie chcesz/ nie możesz kupić to możesz poczekać aż w końcu dropnie.
    Zapraszam nanieoficjalny serwer discord MFO: https://discord.gg/RuradcG7MR

Kotka
    Konto usunięte
    Już kupiłam ale po prostu na targu było dużo za drogo jak na mój fundusz, i tak dziękuję za pomoc.

Użytkownik Avatar aXe
    Cytat Napisał Fade Zobacz post
    Dzięki! Jeszcze będę wdzięczny za informację gdzie znajdę rozpiskę jaki numer odpowiada za jaki kolor i ewentualnie czy istnieje możliwość jakiejkolwiek innej ramki niż "linia ciągła" (chyba wiesz o co mi chodzi). Anyway, dzięki bardzo!

Edit: Już ogarnąłem, że szesnastkowy zapis koloru działa. Ale pytanie o inną "linię ramki" pozostaje aktualnym
    Naturalnie, html dostarcza wiele rodzajów ramek, podam kilka moich ulubionych: outset, dashed, groove, double.
    Żeby je zastosować po prostu zmień to "solid" na inny typ. Polecam się pobawić i wytestować te, co podałem.

Dlaczego osoby grające w mfo są tak skrajnie niesympatyczne?

Użytkownik
    Cytat Napisał Nyan Cat Zobacz post
    Szczerze? Myślę że to przez wszechobecny brak lojalności, dwulicowość czy brak dyskrecji i poszanowania cudzego zaufania. To psuje społeczność MFO na poziomie jednostek.

Użytkownik Avatar Leonardo
    Osobiście jestem zwolennikiem teorii która twierdzi, że to akurat taki typ gry (przeglądarkowa, 2d) ma większe szanse na ściągnięcie patologicznych przypadków (osoby skrzywione umysłowo - np. pedofile).
    Niestety nie ma na ten temat żadnych badań - i raczej ciężko żeby były, skoro nawet w polsce gry przeglądarkowe powoli odchodzą do lamusa.

Użytkownik
    Moim zdaniem to kwestia tego że przez powolny rozwój gry i stosunkowo zamkniętą społeczność gry zostały nam dwa typy graczy - randomy izolujące się od reszty gry oraz wyjadacze tzw. "try hardy" którzy z natury są toksyczni i nie nadają się do normalnej współpracy.
    Osoby jakkolwiek sympatyczne i normalne albo od gry odeszły albo poszły w stronę randomowego izolowania się od reszty patoli i frustratów
    Co roku mam okazję podziwiać jak try hardy na evencie dyniowym na plantacji spinają się o każdą pielęgnacje jakby ktoś im rodzinę zażynał

W mfo 2 widać to jeszcze lepiej, jak mnie gość kiedyś "upolował" po dłuższej zabawie w kotka i myszkę, podszedłem do tego na luzie i napisałem mu coś sympatycznego to był w szoku, pierwszy raz od lat po wygranej walce z innym graczem nie otrzymał wiązanki wyzwisk...
    Ostatnio edytowane przez Bukłak ; 29-11-2021 o 01:05

Bo bycie sympatycznym jest nudne?

Co roku mam okazję podziwiać jak try hardy na evencie dyniowym na plantacji spinają się o każdą pielęgnacje jakby ktoś im rodzinę zażynał
    Gorsze patologie to ludzie latający z potką speeda po plantacji ;[

Nie cała społeczność mfo, nie wszystkie osoby są niesympatyczne, może po prostu powinieneś zmienić towarzystwo, w którym się obracasz

Cytat Napisał Bukłak Zobacz post
    Moim zdaniem to kwestia tego że przez powolny rozwój gry i stosunkowo zamkniętą społeczność gry zostały nam dwa typy graczy - randomy izolujące się od reszty gry oraz wyjadacze tzw. "try hardy" którzy z natury są toksyczni i nie nadają się do normalnej współpracy.
    Osoby jakkolwiek sympatyczne i normalne albo od gry odeszły albo poszły w stronę randomowego izolowania się od reszty patoli i frustratów
    Tutaj się zgadzam z Bukłakiem
    Zapraszam nanieoficjalny serwer discord MFO: https://discord.gg/RuradcG7MR

Użytkownik
    czm moje posty musza byc zaakceptowane przez moderatora?

Użytkownik Avatar damianxp
    Pewnie masz za dużo karnych punktów za upomnienia i bany, w sumie nie pamiętam ile oznaczało że ktoś musi zaakceptować.

Użytkownik Avatar Luxferre
    kalendarz adwentowy można było robić na wszystkich postaciach czy tylko na jednej?
    ::::​)

Na wszystkich
    Ale karte wrednego możesz dostać tylko jedną na rok.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

PowerISO
    Konto usunięte
    Czy wrednego można pokonać w zerówkach na 80 poziomie?

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał PowerISO Zobacz post
    Czy wrednego można pokonać w zerówkach na 80 poziomie?
    Jeżeli będziesz miał 75% na paraliż i nie szkoda Ci mikstur specjalnych to tak.

Uprawnienia