poda mi ktoś skrypt dla woja na fenrisa, bo ostatnio znaleść nie mogę nigdzie
poda mi ktoś skrypt dla woja na fenrisa, bo ostatnio znaleść nie mogę nigdzie
Czy polarne rękawice bedą nakładać status paraliż na dyniogłowe?
Zapraszam nanieoficjalny serwer discord MFO: https://discord.gg/RuradcG7MR
Czy jest możliwość że więcej traci się na zbieranie przedmiotów do robienia uzbrojenia u czeladnika Czeladnika Mariusz i czekanie do 10 poziomu czy lepiej jest po prostu zapłacić 50 000G na 5 poziomie i się mniej traci?
Czy można mieć Dyniogłowego Herszta odnowionego jednoczesnie na słoncznej polanie i słonecznej polanie wschód??
Nie.
Sprawdzałem na testowym.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Na co łowić jak lecę po karty ryb? Gałki, owady czy makrele? Z tego co wiem Homary tylko na makrele, czy wystarczą makrele wyławiane na inne przynęty czy trzeba dokupić?
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.
Na co najlepiej wydać jakiś 1k żetów na postaci z 51 lvlem? Mam zamiar ją usunąć, więc chcę jakoś pożytecznie zużyć żety, tak żeby na tym jak najlepiej zarobić, co proponujecie?
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Na potki specjalne o najwyższej średniej targowej? Ewentualnie poczekaj do halloween i przepij na loterii żetonowej.