Wiecie moze kiedy pojawia sie klucz w grocie robotnikow u krasnali zeby uratowac serga ?
Wiecie moze kiedy pojawia sie klucz w grocie robotnikow u krasnali zeby uratowac serga ?
orientuje się ktoś ile się respi dziennie kobaltu?
Ostatnio edytowane przez Stara Gwardia ; 22-08-2021 o 21:28
10 się respi codziennie kobaltu
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Trzeba odwiedzić zamknięta bramę w lokacji Roztopiony Trakt.
Nie zacząłeś nawet questa...
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Mnie to zastanawia jedno dlaczego ja Dostałem bana za 2 wulgaryzmy, a taki hajowskyy, shreku, kyuubi, xandir dostaje ub perma (milion próśb do tomiego zeby go odbanowac). A oni bardziej zawinili niż ja.
Po pierwsze, nie dostałeś bana za dwa wulgaryzmy tylko duzo więcej, nie pytaj skąd wiem.
Po drugie taka kara istnieje w regulaminie.
Po trzecie radził bym byś zajął się sobą a nie xandirem czy booa (głównie dlatego, że jesteś jeszcze bardziej toksyczny od nich, co pokazują twoje zachowania na różnego rodzaju discordach.)
Po czwarte Tomi, nasz administrator najwidoczniej uznał że zasługują na tego ub.
Po piąte, to że ktoś W TWOIM MNIEMANIU zawinił bardziej, to nie oznacza, że sam nie możesz dostać bana.
Pozdrawiam cieplutko z rodzinką i boo.![]()
To jest temat do zadawania pytań związanych z grą.
Jakie expowiska polecacie od 20 do 25 poziomu?
Jestem wojowniczą autorozdawajką z włócznią i toporem.
Ostatnio edytowane przez fakerino ; 25-08-2021 o 20:52
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
siemka jaka jest szansa że dostane doładowanie z 1 pingwina 2 itemy +8 z tego samego mini bez bonusu i to wszystko w 4 miesiące???/