Strona 1010 z 1160 PierwszyPierwszy ... 10510910960100010081009101010111012102010601110 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,136 do 15,150 z 17390

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar GoldenkoPL
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    Wendigo, kły, niebieskie łuski, pazury wilkołaka, polarne pyły
    Jeszcze wymiana ryb.

Użytkownik Avatar Squadron
    Cytat Napisał GoldenkoPL Zobacz post
    Jeszcze wymiana ryb.
    za ryby chyba nie ma setu eskimosa
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar Altair
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    za ryby chyba nie ma setu eskimosa
    Nagrody za progi ryb tego samego gatunku

Za 500 ryb losowy ekwipunek z setu Eskimosa.

Użytkownik Avatar remano
    ludzie mi mówili że warto zbierać cukierki bo w nordii coś tam albo gdzieś indziej
    pozdrawiam redaktorów i administrację

Użytkownik Avatar Altair
    Cytat Napisał remano Zobacz post
    ludzie mi mówili że warto zbierać cukierki bo w nordii coś tam albo gdzieś indziej
    W eterni zbierasz cukierki od Temeliny, a w Nordii wymieniasz je u dzieciaków obok bałwana na śnieżki (potrzebne żeby ukończyć fabułę). Limit to jeden cukierek i 5 śnieżek dziennie.

Opłaca się robić guest kowal na swoim?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Vendetta
    Cytat Napisał gustaw rapier Zobacz post
    opłaca się robić guest kowal na swoim?
    nie!

Użytkownik Avatar Squadron
    teraz po zmianach to chyba tak
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik
    Jeśli zrobi się go 'przy okazji' - np. kucia i naprawiania itemków to się opłaca. Za składniki ciągle wyjdzie się na mniejszy lub większy minus w zależności od nagrody.

A mozna juz zapłacić temu pajacowi w gotówce w Urku, czy trzeba robić ten syf?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Jaki jest powód zmian, że przy grze w Oczko przy 20 i 21 pkt można dalej dobierać? (przy 21 pkt czasami da się, a czasami z automatu daje wygraną, ale nie wiem od czego to zależy)
    Ostatnio edytowane przez Dakard ; 07-04-2021 o 11:44

Użytkownik
    Cytat Napisał Dakard Zobacz post
    Jaki jest powód zmian, że przy grze w Oczko przy 20 i 21 pkt można dalej dobierać? (przy 21 pkt czasami da się, a czasami z automatu daje wygraną, ale nie wiem od czego to zależy)
    Problemem było to że podchodzisz i przytrzymujesz Enter do czasu wyczerpania kredytów.

Użytkownik
    Cytat Napisał Sensei Sonquar Zobacz post
    Problemem było to że podchodzisz i przytrzymujesz Enter do czasu wyczerpania kredytów.
    A co to za różnica czy ktoś pojedynczo klika czy enter trzyma? Przez te zmiany już kilka razy miss clicka zrobiłem. W eliar jakoś nie przeszkadza, że każdy na enterze łowi

Użytkownik
    A co to za różnica czy ktoś pojedynczo klika czy enter trzyma? Przez te zmiany już kilka razy miss clicka zrobiłem. W eliar jakoś nie przeszkadza, że każdy na enterze łowi
    Domyślam się że chodzi o "automatyzacje", stawiasz cokolwiek na klawiszu enter i odchodzisz od komputera, takie jakby "bocenie" mimo że oszczędność czasowa jest w tym wypadku żadna.

Kim Chi
    Konto usunięte
    Właśnie przeszkadza, dlatego w Nordii takie aktywności już nie weszły: łowienie wygląda inaczej i nie wystarczy tylko trzymać wciśnięty enter; przy ścince drzew to też nie zadziała, bo ścięcie się nie uda.

Uprawnienia